Hned v prvním zápase nováček turnaje stará garda TJ Sokol Žilina vyhrála 3:1 s tradičním účastníkem turnaje „čtyř“ TJ Dubina Větřkovice. V druhém zápase, opět za krásného a slunného počasí, se lépe dařilo našim borcům a vyhráli nad Skotnicí 6:1. Utkání mohlo skončit větším rozdílem, a to i vzhledem k omlazujícímu se kádru Libhoště a bohužel stále více stárnoucímu kádru pardálů ze Skotnice. Ve třetím utkání narazil domácí výběr na rivala z Větřkovic. Po kvalitním výkonu a nasazení se nakonec z vítězství radovali po krásném lobu Pavla Čapky domácí borci. V dalším utkání deklasovala Žilina tým Skotnice vysoko 10:2. Výsledek však neodpovídá průběhu utkání, kdy v prvním poločase hráči Skotnice se soupeřem ještě drželi krok i skóre. To se však změnilo až v druhém poločase, kde Žilina přidala jak na tempu, tak na produktivitě. Šest branek v zápase zaznamenal kanonýr Žiliny a rovněž bývalý hráč FC Libhošť Jiří Jachník. Skotnice si v zápase o bronz s Větřkovice vypila kalich hořkosti do dna a prohrála těsně 0:1.

Marcel Krayzel je už definitivně hráčem Bílovce
Bílovec potvrdil Lukáše Černína

Vrcholem podniku bylo finále. Domácí FC Libhošť si nemohla v utkání dovolit remizovat s doposud suverénní Žilinou a šla jen za vítězstvím. V prvním poločase se šance přelívaly ze strany na stranu a po jedné takové skóroval skvěle hrající Dušan Řehák. Druhý poločas byl již ze strany hostů vabank. Otevřeli obranu a několikrát se na branku Žiliny valila lavina domácích hráčů, ale ani jednu vyloženou šanci nezužitkovali v gólovou. V závěru utkání se do míče z dálky opřel „sniper“ Lukáš Burget a výstavní střelou pečetil vítězství domácích na konečných 2:0.

Při závěrečném vyhodnocení nechyběly poháry a věcné ceny pro týmy, vyhlášeni a oceněni byli i nejlepší jednotlivci v týmech. Nejlepším hráčem FC Libhošť v turnaji byl vyhlášen nestárnoucí a stále vynikající hráč, tentokrát na postu gólmana Radek Hanzelka.

„K vidění byla řada bývalých fotbalových celebrit z celého novojičínského regionu a hrálo se v příjemné sportovní atmosféře. Již nyní se všichni účastníci těší na další ročník, který by se měl uskutečnit ve Skotnici,“ řekl po turnaji předseda FC Libhošť Vlastimil Krumpoch. „Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným družstvům za jejich přístup, nasazení a nadšení, s jakým absolvovaly celý turnaj. Ukázalo se zde, že i pro tuto věkovou kategorii je důležité a potřebné pořádat podobné sportovní a vlastně i kulturní akce. Jedinou kaňkou je, že již nepokračují týmy ze Sedlnic a Bartošovic, které byly u zrodu a tradičními soupeři v turnaji čtyř,“ dodal.

Jednotlivé výsledky:TJ Sokol Žilina - TJ Dubina Větřkovice 3:1, FC Libhošť - FK Skotnice 6:1 (4:0), FC Libhošť - TJ Dubina Větřkovice 1:0 (0:0), TJ Sokol Žilina - FK Skotnice 10:2, TJ Dubina Větřkovice - FK Skotnice 1:0, FC Libhošť - TJ Sokol Žilina 2:0 (1:0).
Konečné pořadí turnaje: 1. FC Libhošť, 2. TJ Sokol Žilina, 3. TJ Dubina Větřkovice, 4. FK Skotnice.