Štramberk - Lubina 0:2 (0:1).

Pohlednou kopanou přineslo utkání mezi Štramberkem a Lubinou, které chyběla Zelenková s Machačovou. Domácí se museli vypořádat s absencí kapitánky Michálkové a Stupavské. První větší šanci nevyužila domácí Stolařová, Lubinu pak poslala do vedení Najzarová, jež na hraně ofsajdu zakončila střelou k tyči. Domácí obrana, v čele s výborně hrající Terezou Davidovou, už však hostujícím fotbalistkám v první půli nedovolila skórovat. Gólem neskončily ani šance domácí Jany Kelnarové. Kotouč se začal postupem času více prosazovat, ale ani Kateřina Kelnarová na Škařupovou nevyzrála. Tu poté zachránila při pokusu Plachtové tyč. Štramberské fotbalistky poté nevyužily žádnou z připravených šancí, a tak udeřilo na druhé straně. Marková unikla po křídle a přihrávkou pod sebe našla Kvitovou, která zvýšila na 2:0. „Mohli jsme vidět hezký zápas dvou týmů, které preferují kombinačni hru. Naše hráčky se vydaly ze všech sil, ale chybí jim koncovka a bez branek se vyhrát nedá," uvedl k utkání vedoucí ženské kopané ve Štramberku Ladislav Slanina. B: 17. Najzarová, 83. Kvitová. Rozhodčí: Kyselý.

Štramberk: Kociánová M. Davidová, K. Kelnarová, T. Davidová, Juráková Židková, Kvasničková, K. Nedomová, Stolařová J. Kelnarová, Plachtová. Na střídání: Obodová.

Lubina: Skařupová V. Küttnerová, Šmítová, Klečková, Křížková, Šenková, Kolářová, Kvitová, Špůrková, P. Küttnerová, Najzarová. Na střídání: Marková, Kurečková, Petrová.

Stachovice - Sl. Ostrava 2:0 (0:0)

Domácí Slavia porazila ostravský Slovan, který přijel pouze s devíti hráčkami, a zvítězila tak počtvrté v sezoně. Nadále zůstává na 9. příčce. B: Fabiánová, Halaštová

AFC Veřovice - Vítkovice 2:1 (1:0)

Jako první zahrozila talentovaná Šuláková, ale brankářka Hronová vytěsnila její pokus na roh. Veřovice měly v úvodní dvacetiminutovce více ze hry, Vítkovice však poté hru vyrovnaly. Skóre zápasu otevřela z přímého kopu domácí Černochová a Hronová se mohla pouze ohlédnout do sítě. Druhý poločas začal příležitostí hostující kapitánky Odziomkové. Sedm minut před koncem dostihla zdánlivě ztracený míč jedna z hostujících hráček, která našla Odziomkovou, a ta křížnou ranou vyrovnala. Když už zápas směřoval k remíze, našla Bražinová Šulákovou, jež svou trefou rozhodla o cenných třech bodech pro AFC. B: 30. Černochová, 89. Šuláková 83. Odziomková.

Veřovice: K. Najvarová Rašková, Šuláková, Lošáková, Surovcová, V. Najvarová, Pustějovská, T. Bražinová, Fojtíková, Černochová, Saganová. Na střídání: Tománková, Jančálková, Pitelová, Dvořáková. 

Další výsledky 11. kola:

Brušperk - Bruntál 1:1

Havířov - Nové Sady 3:3

Trojanovice-Bystré - Pržno 0:5,

Studénka - Č. Těšín 0:3