Výběr OFS Nový Jičín načal turnaj proti OFS Frýdek-Místek, se kterým vedl již 5:1, ale výsledné skóre bylo nakonec 7:5 ve prospěch novojičínského souboru trenérů Kovala a Bači. Mladí fotbalisté z Novojičínska pak vyzvali největšího soupeře z OFS Bruntál a po výborném ofenzivním i defenzivním představení z toho bylo skóre 8:0. 

Následně přišlo menší trápení s výběrem Karvinska, ale i tak se jednalo o vítězný výsledek 6:4. Poté přišla na řadu nejkvalitnější partie se silným výběrem domácího Opavska, který novojičínští mladíci porazili 6:2. 

„V posledním zápase jsme už věděli, že musíme nastřílet minimálně pět branek, abychom zvítězili v turnaji. To se nám nakonec po dobrém výkonu podařilo a uzavřeli jsme tak velmi úspěšný turnaj,“ sdělil jeden z trenérů vítězného výběru Jan Koval, jehož tým na závěr porazil MěFS Ostrava 7:4. Pro výběr OFS Nový Jičín se tak jedná o nejlepší výsledek v sezoně, neboť na předchozích dvou turnajích skončili třetí a čtvrtí.

„Hráči podali v turnaji velmi dobrý výkon a po zásluze jsme obsadili první místo. Po tomto turnaji jsme tak poskočili na průběžné druhé místo a o celkovém vítězi rozhodne až závěrečný venkovní turnaj, který bude v dubnu znovu v Opavě,“ informoval dále Koval.

Výběr OFS Nový Jičín si navíc odvezl i dvě individuální ceny, když nejlepším střelcem turnaje byl s šestnácti góly Ondřej Táborský a ocenění získal i nejmladší hráč turnaje Miroslav Ambrož, jenž je o dva roky mladší než většina spoluhráčů a protihráčů, a který svými výkony překvapil i trenéry ostatních okresních výběrů.

Výsledky OFS Nový Jičín: 

OFS Frýdek-Místek 7:5, OFS Bruntál 8:0, OFS Karviná 6:4, OFS Opava 6:2, MěFS Ostrava 7:4.

Výběr OFS Nový Jičín: 

Petr Gelnar, Patrik Švagera (oba Studénka), Miroslav Ambrož, Miroslav Kostka (oba Spálov), Jakub Kresta, Matěj Sváček (oba Kopřivnice), Vojtěch Raška (Ženklava), Kristián Mička (Mořkov), Ondřej Táborský, Tadeáš Teichmann, Matyáš Géryk, Jan Skácel (všichni Nový Jičín). Trenéři: Jan Koval a René Bača.