Štramberk -Vítkovice 3:3 (3:1)

V prvním poločase měly více ze hry domácí svěřenkyně Radka Petráše. Vítkovice sice ještě dokázaly srovnat, ale na proměněnou penaltu za faul na Stupavskou brankářky Kociánové a přesný zásah Židkové už do poločasu odpověď nenašly. Po hodině přidali hosté kontaktní branku a vše korunovali v 72. minutě, ve které srovnali. Štramberský tým působil fotbalovějším dojmem, ale Vítkovice si díky své produktivitě odvezly bod za remízu 3:3. B: M. Davidová, Kociánová z pen., Židková.

Stachovice - Lubina 1:1 (1:0)

Okresní derby skončilo na hřišti Slavie smírně. Domácí poslala do vedení útočnice Halaštová, ale hostující celek trenéra Kofroně srovnal zásluhou Kolářové. „Stachovice dobře kombinovaly, jen naštěstí nedávaly góly. Ale my jsme dojely na zápas bez pěti hráček základní sestavy z důvodů pracovních či zdravotních. Proto musím torzo našich holek pochválit za bojovnost a vydřenou remízu," uvedla střelkyně jediné hostující branky.

B: Halaštová Kolářová.

Stachovice: Vávrová Mojková (70. Göghová), Petrů, Tihelková, Pavlíková Fabiánová, Mičková, Blažková, Víchová (70. Mikundová) Vašutová, Halaštová.

ČSAD Havířov - Veřovice 5:0 (4:0)

Třetí celek tabulky rozhodl o svém vítězství už do poločasu, ve kterém zatížil konto Veřovic celkem čtyřikrát. Hostující fotbalistky musely řešit komplikaci na brankářském postu, když za absentující gólmanku musela zaskočit Šuláková. Při neúčasti další útočnice, Terezy Bražinové, to byla významná ztráta útočné síly hostujícího celku.

Výsledky 13. kola:

Ol. Bruntál - Č. Těšín 6:0,

Brušperk - Pržno 1:4,

Troj.-Bystré - Nové Sady 0:14,

Studénka - Sl. Ostrava 2:10.

B: Beilnerová, Valečková z pen.