Taková přestřelka se jen tak nevidí. V Bohumíně padlo šest branek, tři na obou stranách, a všechny diváci viděli už v prvním poločase.

Nový Jičín prokázal velký charakter, protože hned dvakrát v průběhu utkání prohrával o dvě branky. Pokaždé to ale nezabalil a výsledkem je cenný bod ze hřiště Bohumína. „Bod určitě bereme, protože soupeř hrál opravdu velice dobře. Na začátku nás nachytal, tři góly, které jsme dostali, odpovídaly tomu, v jakém jsme byli v začátku zápasu rozpoložení,“ hodnotil trenér Nového Jičína Alois Skácel, který zároveň ocenil nezdolnost svých svěřenců. „U kluků musím jednoznačně ocenit, že i za stavu 0:2 nebo 1:3 nebyli psychicky zlomení a dokázali se z toho dostat. Naopak jsme se ještě nastartovali a dali jsme krásné branky.“

Nový Jičín se prosadil třikrát po hezkých a vypracovaných kombinačních akcích.

Na 1:2 snižoval navrátilec do sestavy Smolarčík, na 2:3 Hajnoš a dělbu bodů zařídil vyrovnáním na 3:3 Hruška. Všichni se prosadili přesnou trefou zevnitř pokutového území.

Ve druhé půli už se hosté soustředili hlavně na obrannou fázi. „Ve druhém poločase měl soupeř několik šancí, nás podržela dobrá hra obrany a hlavně gólmana. Bod bereme,“ zopakoval Skácel.

BOHUMÍN – NOVÝ JIČÍN 3:3 (3:3)

Nový Jičín: Ognjanov – Massaniec, Blejchař, Nippert, Hutík – Vokoun, Klepáč (86. Mika), D. Palla (76. Preči), Hajnoš (72. Málek, 87. Janovský) – Smolarčík, Hruška.

Branky: 3. Bloksch, 14. Halaška, 26. Hanus – 25. Smolarčík, 34. Hajnoš, 36. Hruška. Rozhodčí: Kotala – Matějek, Laštuvka. ŽK: Bloksch, Richtár, Kodeš – Blejchař, Hajnoš. Diváci: 100.