Trenéru Nového Jičína Antonínu Skácelovi se nelíbil zejména výkon jeho svěřenců v prvním poločase. „První poločas se nám nepovedl. Byli jsme celou dobu pod tlakem a kulminovalo to dvě minuty před koncem, kdy jsme dostali branku na 0:1,“ zmínil vítězný gól Stanojkoviče.

Na začátku druhého poločasu navíc dostal druhou žlutou kartu útočník hostů Smolarčík. „Paradoxně jsme ale v deseti hráli lépe. Trefili jsme i břevno, ale gól se nám vstřelit nepovedlo,“ zalitoval Skácel.

V příštím kole vyzve Nový Jičín doma Bruntál a bude se muset obejít bez vyloučeného Smolarčíka. Jestli to bude pro Novojičínské komplikace? „To se uvidí až v utkání,“ sdělil Skácel. Po třech kolech patří Novému Jičínu desáté místo v tabulce.

HAVÍŘOV – NOVÝ JIČÍN 1:0 (1:0)

Nový Jičín: Ognjanov – Massaniec, Blejchař, Nippert, Hutník – Klepáč, Vokoun, Palla (66. Preči), Hurta – Smolarčík, Hajnoš.

Branky: 42. Stanojkovič. Rozhodčí: Liška – Žuroviec, Poláček. ŽK: 7. Dawid, 59. Stanojkovič, 75. Förster – 20. Smolarčík, 57. Massaniec, 80. Hurta. ČK: 49. Smolarčík. Diváci: 406.