Starší dorost: FK Nový Jičín - SK Hranice 0:2 (0:1)

Na starší dorostence čekal vedoucí celek tabulky, který doposud neztratil ani jediný bod. I přes větší aktivitu z domácí strany udeřily jako první Hranice a Vanduch gólem z 37. minuty, po dobře zahrané standardní situaci, otevřel skóre zápasu. V době, kdy už svěřenci trenéra Merendy dohrávali na tři obránce, udeřili favorizovaní hosté podruhé a po tečované střele přidal Nehyba druhou branku. „V zápase s vedoucím celkem jsme odehráli nešťastný zápas. Po celou dobu jsme byli bojovnějším a aktivnějším celkem, ale naše hra trpěla nepřesnou rozehrávkou v přechodu do rychlého protiútoku, která nás několikrát zastavila ve slibně se rozvíjejících útočných akcích. Velká škoda našich nevyužitých šancí. Pochvalu zaslouží za bojovnost celé mužstvo. Nadstandardní výkon podala celá obrana, v čele s brankářem, Svobodník na kraji zálohy a Tichánek na hrotu útoku," hodnotil páté utkání v sezoně trenér týmu František Merenda.

FK NJ: Hatlapatka Indrák, Maňák, Kučera, Zmatek Svobodník, Žlebek, Hrubý, P. Horák (78. Bartoň) Tichánek, Rulíšek. Trenér: František Merenda.

Mladší dorost: FK Nový Jičín - SK Hranice 0:1 (0:1)

Novojičínský celek mladších dorostenců dobře eliminoval útočnou sílu hostů, jež do vyložených šancí nepouštěl. Domácí hrozili převážně ze standardních situací, které jim v letošní sezoně fungují. Obrovskou příležitost neproměnil Geryk, jenž hlavičkou ze tří metrů netrefil odkrytou klec. Na řadu pak přišlo staré pravidlo „nedáš, dostaneš", kdy Hranice, po pohledné kombinaci, poslal do vedení Mičkal. V bojovném druhém poločase už pak nakonec branka nepadla. „Do zápasu jsme šli s tím, že pokud budeme bojovat na maximum a vyvarujeme se individuálních chyb, tak můžeme uspět. Hranice jsou velice dobrý tým, který má velmi dobrý a rychlý přechod do útoku, což jsme chtěli eliminovat rozestavením 4-5-1 a což se i povedlo, protože se Hranice nedostaly tolik do hry. Bohužel na tom ještě nejsme s kvalitou tak dobře, takže nás Hranice územně přehrávaly, ale velkou šanci si nevypracovaly. Kluci makali a nemohu je nijak kárat. Pár chybiček tam sice bylo, ale tréninkem se kluci určitě zlepší. Již nyní šel vidět pokrok," hodnotil domácí představení svého týmu trenér mladších dorostenců Jaromír Kvita.

FK NJ: Grulich Čapka (60. Ištok), Indrák, Gold, O. Horák Kyselý (41. Slavík), O. Horák I (68. Palla), Staněk, Bartoň, D. Horák (32. Hanzelka) Geryk (50. Kuman). Trenér: Jaromír Kvita. (dtb)