Důležité body získala Kopřivnice, která přestřílela Mořkov 5:2. Starý Jičín neskóroval ani ve druhém jarním utkání, když hrál na hřišti posledních Kozlovic bez branek. Na první body ve druhé polovině sezony čekají Vlčovice, který znovu prohrály o jedinou branku, když doma v závěru ztratily zápas s Fryčovicemi. Kateřinice pak neuspěly proti Ostravici, které podlehly 1:3.

TJ SPÁLOV – FOTBAL FULNEK 1:2 (0:1)

Pátý Spálov, který však na druhý Jeseník ztrácí jen tři body, si chtěl po nezdaru v Tiché spravit chuť doma proti Fulneku, který však před výtečnou návštěvou více než dvou stovek diváků potvrdil, že se na jaro připravil velmi dobře. Navíc ohlásil čerstvou posilu v podobě Jana Dardy z Bílovce. Po opatrném začátku se jako první připomněl fulnecký Jan Šesták, ale hlavičkoval mimo branku stráženou Neckářem. Krátce před půl hodinou už však hostům vyšla kombinační akce, kdy se velmi dobře uvolnil Houfek, jenž předložil míč Janu Šestákovi, který s přehledem poslal Jurčův celek do náskoku 1:0. Domácí, kterým stále chyběli zranění Kiša, Sucháček, Klevar a Boudný, odpověděli hlavičkou Petra Chuděje, jenž pak musel vinou svalového zranění vystřídat a na jeho místo přišel René Ambrož, jenž Rozsypala ihned prověřil dvěmi tvrdými ránami.

Do druhé půle pak nemohl naskočit ani zraněný Patrik Pop, ale Spálov načal druhé dějství tlakem. Nebezpečně zahraný trestný kop Karla Popa, však parádním zákrokem zhatil Rozsypal. Hosté navíc během dvaceti minut druhého poločasu viděli celkem čtyři žluté karty a v 60. minutě přišli o těsné vedení. Po faulu na Karla Popa, jenž pak musel zanedlouho odstoupit ze hry, totiž proměnil pokutový kop Tadeáš Chuděj. Čtvrt hodiny před koncem však hosté využili zaváhání Anděla, kdy si Vašina vyměnil míč s Houfkem a střelou kolem Neckáře vrátil Fulneku nejtěsnější vedení. Za pár minut se ještě hosté marně dožadovali penalty po zákroku na Jana Šestáka a závěrečné minuty už byly ve znamení spálovského tlaku.

Rozkouskovaný závěr už však hostující obrana zvládla uskákat a ubránila tak všechny domácí snahy o vyrovnání. „Oboustranně to nebyl příliš pohledný zápas, ale hráči Fulneku chodili do soubojů s větším nasazením a důrazem a možná i proto vstřelili dvě branky ze hry a ještě si vypracovali nějaké šance. Jejich výhra byla zasloužená," uznal sekretář TJ Spálov Luděk Remeš. Spálov tak prohrál i druhé jarní utkání 1:2 a o první body se může pokusit v sobotu, kdy cestuje do rodiště Emila Zátopka.
Fulnek se tak díky dvěma výhrám posunul směrem do středu tabulky. „Je to pro nás cenná výhra, protože to bylo těžký zápas. Kluky jsem nabádal, ať se věnují pouze hře, což se dělo, ale kromě prvních patnácti minut druhého poločasu, kdy jsme ztratili koncentraci. Domácí nás zatlačili a výsledkem byla penalta, která byla nejspíše oprávněná. Ale podařilo se nám jít znovu do vedení a potom už jsme se jenom bránili domácím nákopům a autům. Rozhodčí nastavoval nepochopitelně necelých sedm minut, ale závěrečný tlak jsme naštěstí ustáli a kluky musím pochválit, jak zápas odmakali," hodnotil nedělní duel trenér Fulneku Pavel Jurča, jehož tým nyní čeká domácí derby s třetími Odrami.

B: 60. T. Chuděj z pen. – 27. Jan Šesták, 74. Vašina. Rozhodčí: Bartek – Závodný, Kielar.

Spálov: Neckář – Maršálek, Anděl, Král, Kostka – P. Pop (46. Ondřej), P. Chuděj (34. R. Ambrož), Zálešák, K. Pop (74. Fegler) – Šíma, T. Chuděj. Trenéři: Kiša a Marszalek.
Fulnek: Rozsypal – Mrkvica, Krása, Kocún, Stratil (76. Jar. Šesták) – Maleňák – Darda (59. Špitalík), Minařík, Vašina, Houfek (89. Plný) – Jan Šesták (91. Fojtík). Trenéři: Jurča, Jar. Šesták, Kovář.

TJ JISTEBNÍK – TJ SLAVOJ JESENÍK N. O. 0:2 (0:1)

Fotbalisté Jeseníku přicestovali na hřiště lídra tabulky pouze v jedenácti a zodpovědným výkonem postupně směřovali za třemi body. Jistebník, kterému scházel nejlepší střelec soutěže Zdeněk Kadlčák, si dokázal vytvořit jedinou vážnější šanci, ale Košina po čtvrt hodině z voleje těsně minul. Ve 27. minutě na tom byli Jistebničtí ještě hůře, když po centru otevřel skóre zápasu přesnou hlavičkou stoper Jan Goláň. Vedoucí celek soutěže se sice po návratu z kabin snažil o vyrovnání, ale jesenická defenziva, řízena kapitánem Polónyim, zůstávala pevná jako skála.

Navíc přišla 55. minuta, ve které se po kombinační akci dostal k zakončení Hanzelka, jenž lídrovi nekompromisně zasadil druhý gólový úder. Opaření domácí pak mohli inkasovat ještě dvakrát, ale Burgeta vychytal Krayzel a Horák si pak při sólu míč ukopl. „Za celý zápas jsme nebyli schopni trefit branku, takže jsme těžko mohli dát gól. Podali jsme velmi slabý výkon a soupeřova brankáře jsme vlastně ničím neohrozili, protože jsme měli jen pár standardek. Nebylo to z naší strany vůbec ono a zápas nám vůbec nevyšel," uvedl k utkání trenér vedoucího Jistebníku Martin Štverka.

Takáčův celek se tak postaral o vůbec první jistebnickou domácí porážku v sezoně. „Klobouk dolů před našimi hráči, kteří v jedenácti odehráli tak těžké utkání. Nějak se nám to sešlo, že nás zbylo akorát jedenáct a já jsem tvrdil, že nám v uvozovkách zbyli jen samí dobří hráči a byla to pravda," usmál se po nečekaném triumfu předseda jesenického Slavoje Libor Macháč.

„Bylo to těžké utkání na hodně těžkém terénu, ale kluci dřeli a bojovali a velký úspěch je tady. Troufnu si říct, že v prvním poločase jsme byli lepší a odměnou byl vedoucí gól, po kterém domácí značně znervózněli. Domácí hráči si nervozitu vzali na hřiště i po poločase a snažili se zvrátit výsledek na svou stranu. Je pravda, že jsme dvakrát vykopávali z brankové čáry, ale jinak se k dobrému zakončení domácí nedostali. Naši hráči vyčkávali a odměnou jim byl druhý gól. Musím všem hráčům strašně moc poděkovat za celý skvěle takticky zvládnutý zápas," dodal Macháč, jeho tým nyní ztrácí na 1. místo pouhé dva body.

B: 27. J. Goláň, 55. Hanzelka. Rozhodčí: Kyselý – Seidler, Pobořil.

Jistebník: Krayzel – Pietras, Prčík, Tyleček, Raška – Košina, D. Štverka, F. Kadlčák (55. Ogon), Mohyla – Pasker (78. Vavroš), Lebica. Trenér: M. Štverka.
Jeseník: Macháč – Rovenský, J. Goláň, Polónyi, David – Urbanovský, M. Goláň, Černoch, Burget, Horák – Hanzelka. Trenér: Takáč.

TJ ODRY – SK TICHÁ 0:3 (0:2)

Odry doma po celé utkání marně hledaly recept na velmi dobře pracující defenzivu Tiché a navíc musely po necelé půl hodině dohánět jednogólové manko. Střídající Blažek totiž hlavou prodloužil Pikulíkův výkop na Ondřeje Švrčka, jehož pokus sice Strempek vyrazil, ale poté se nejlépe zorientoval Radim Švrček, jenž pohotově poslal Tichou do vedení. Duel, který nenabídl příliš vyložených šancí, zvládal lépe Janáčův soubor, což dokumentoval těsně před odchodem do kabin. Po Fojtíkově rohu si totiž našel míč stoper Petřík, jenž zblízka přidal druhý zásah Tiché. Odry v poločase sáhly ke změně na brankářském postu, když šel mezi tyče Mališ, a Stremperk se přesunul na hrot útoku. Domácí pak zahrozili pokusem Konráda, se kterým si však Pikulík poradil a v 71. minutě bylo o výsledku definitivně jasno, když Tiché vyšla další standardní situace. Fojtíkův roh prodloužil Sládeček a Matúš třetím gólem neomylně zpečetil zasloužené vítězství svého týmu.

Odry tak nepotvrdily velmi dobrou bilanci domácích zápasů, která před soubojem s Tichou čítala šest výher a jedinou porážku, kterou měl na svědomí Starý Jičín. „Ze hry i z výsledku jsme zklamaní. Byli jsme nedůrazní, chyběla agresivita a nedařilo se nám směrem dopředu. Proti zatažené obraně hostů jsme se vůbec nedokázali prosadit. Hru se nám nepodařilo zrychlit ani ve druhém poločase a nepomohly ani změny. Bylo vidět, že Tichá měla větší jiskru a hrála více kolektivně. Nyní nás čeká těžký zápas ve Fulneku, který má kvalitní kádr a určitě půjde nahoru," vyjádřil se trenér oderských fotbalistů Jan Stibůrek, jenž byl spokojen pouze s výkony středních záložníků Chuděje a Konráda.

Hráči Tiché si tak druhým tříbodovým ziskem v řadě výrazně pomohli směrem k záchraně soutěže. „Utkání jsme zvládli výborně po taktické stránce a soupeře jsme vůbec nepouštěli do vyložených šancí. Navíc jsme zahráli dobře dvě nacvičené standardky, které nám hodně pomohly. Je vidět, že kluci bojují, kabina se dala dohromady a to se pak všechno odráží i na výsledcích," pochvaloval si kouč Tiché Miroslav Janáč, jemuž však radost kazily hned tři zranění hráči.

Martin Tománek, jemuž vypršel třízápasový distanci za podzimní vyloučení v Kateřinicích, odstoupil už po čtvrthodině a v průběhu zápasu pak ještě museli opustit trávník Tomáš Tománek a Ondřej Švrček. „U Tomáše Tománka to může být vážnější, ale čekáme na vyšetření. Ale nebylo to tím, že by Odry hrály nějak zákeřně. Prostě to vzešlo ze hry, což se někdy bohužel stává," vysvětloval po druhém jarním úspěchu Janáč.

B: 26. R. Švrček, 43. Petřík, 71. Matúš. Rozhodčí: T. Boráň – O. Boráň, Vojkovský.

Odry: Strempek – Sedláček (86. P. Fabiánek), Repta, Veselý, Hurta – Vidlák (63. Němeček), Konrád, Chuděj, Frais (78. Šíma) – Bílý (83. J. Fabiánek), J. Rybařík (46. Mališ). Trenér: Stibůrek.
Tichá: Pikulík – Zdarsa (86. V. Havel), Petřík, Sládeček, Matúš – R. Švrček, M. Tománek (16. Blažek), Fojtík (81. J. Štefek), Fajčák, T. Tománek (65. Vrána) – O. Švrček (48. Mička). Trenér: Janáč.

TJ MOŘKOV – FC KOPŘIVNICE 2:5 (1:3)

Mořkovští vstoupili do utkání, stejně jako minule ve Fulneku, lépe, ale z počáteční převahy nic nevytěžili. Duel, ve kterém měli na obou stranách kapitánskou pásku hráči s příjmením Mička, tak začal lépe pro Kopřivnici, jejíž kapitán, jenž působil i Veřovicích, Michal Mička napřáhl a povedenou ranou brzy pohnul s bezbrankovým stavem. Za okamžik mohl přidat druhý zásah Ollender, ale jeho dělovku Pospěch vyrazil na roh. Mořkovská odpověď přišla ve 23. minutě, kdy se hlavou po rohovém kopu prosadil zkušený Hromádka.

Závěr prvního dějství však Mořkov absolutně nezvládl. Ve 42. minutě totiž opět překlonil vedení na stranu Kopřivnice Hanzelka, jenž dorážel po přímém kopu Fendricha a v poslední minutě úvodního dějství zasadil opařeným domácím další úder na cestu do šatny Ollender, jenž se prosadil po samostatné akci. Když se pak v 58. minutě postavil ke standardce Petráš a jeho prudký centr si jeden z domácích hráčů ztečoval do vlastní branky, byly mořkovské naděje na bodový zisk ještě menší.

Dvacet minut před koncem sice snížil na 2:4 střídající Gold, ale za pouhou minutu vrátil Kopřivnici pohodlný náskok tří branek Pala. „Zápas rozhodly naše zbytečné hrubky a velmi dobrá produktivita hostů," shrnul průběh nevydařeného střetnutí kouč Mořkova Pavel Kunc. To Kopřivničtí si situaci naspodu tabulky výrazně vylepšili. „Ve druhém poločase jsme už byli lepším týmem, i když ze začátku trochu vázla kombinace v útoku. Kluci ale za svůj kvalitní výkon zaslouží pochvalu," uvedl kopřivnický trenér Svatopluk Chrobák.

B: 23. Hromádka, 71. Gold – 6. M. Mička, 42. Hanzelka, 45. Ollender, 58. Petráš, 72. Pala. Rozhodčí: Dytko – Krokosz, Novák.

Mořkov: Pospěch – Pop, J. Mička (46. Gold), Hromádka, Vodolán – Galia, Hrubý, T. Kučera, Machač – Bajger, Kudělka (85. P. Kučera). Trenér: P. Kunc.
Kopřivnice: Beňo – J. Okřesík, Petráš, Nenutil – Pala (85. Mikulec), M. Mička, Špaček, Ollender – Fendrich – Hanzelka (46. Hruška), Košárek (75. Hradečný). Trenér: Chrobák.

FC VLČOVICE-MNIŠÍ – TJ SOKOL FRYČOVICE 0:1 (0:0)

V domácím prostředí silné Vlčovice přivítaly Fryčovice, proti kterým zahrozily jako první, ale jednadvacetiletý Novák v brance hostů si poradil s pokusy Poláška i kapitána Romana Jalůvky. Po dvaceti minutách se přihlásili také zástupci frýdecko-místeckého celku, kterým znovu chyběl kanonýr Rumel, ale i domácí Špaček byl připraven. „Vlčáci" udělali v poločase dvě změny a v 54. minutě mohli jít do vedení, ale když se Názalaník dostával k zakončení, tak byl před šestnáctkou zasažen do obličeje hostujícím Staňkem, který si pak mohl zblízka prohlédnout kartu červené barvy.

Domácí pak byli pochopitelně aktivnější a deset minut před koncem byli blízko vedoucí trefě, ale po rohu mířili pouze do břevna. S nepříjemným úderem pak přišla hostující družina Karla Peška v 89. minutě, ve které využila chybu v domácí defenzivě a střídající Nevlud zakončil únik na Špačka vítěznou trefou, protože Vlčovice pak ze závěrečného náporu nastřelily těsně před koncem již podruhé konstrukci branky. „V prvním poločase kluci vůbec neplnili to, co jsme si řekli. Po přestávce se naše hra zlepšila, ale bohužel rozhodla individuální chyba," poznamenal kouč Vlčovic Vladan Rek, pro jehož tým se jednalo o teprve druhou domácí porážku v ročníku. 

Fryčovice se tak díky výhře, na kterou dosáhly i přesto, že hrály pětatřicet minut o deseti, dostaly na čelo tabulky venkovních zápasů, ve které však mají odehráno o dva zápasy více, než jejich konkurenti.

B: 89. Nevlud. Rozhodčí: Čuba – Poledník, Bartek. ČK: 54. Staněk. (F).

Vlčovice: Špaček – Slezák (46. Světlík), R. Jalůvka, Velička, Myšák (65. Balatka), Busek (46. Harabiš), Kučera, Názalaník (85. Varga), Hanzelka, J. Jalůvka, Polášek. Trenér: Rek.
Fryčovice: Novák – Žídek, Kobylák, Žurovec, Zahradník, Řezáč, Ďurica, Staněk, J. Pešek, Planka (75. Nevlud), Georgiovský. Trenér: K. Pešek.

FC KOZLOVICE – FK STARÝ JIČÍN 0:0

Přední celek soutěže, který se po podzimu pyšnil druhou nejlepší ofenzivou, nadále tápe. Starý Jičín neskóroval po překvapivé domácí porážce s Kateřinicemi (0:2) ani na hřišti posledních Kozlovic, kde v první půli neprohrával jen díky zákrokům brankáře Strnadela, proti kterému neuspěl v samostatném úniku Adam Fojtík a střelou z úhlu pak ani Harabiš. „Kdybychom po poločase prohrávali 0:3, tak by se nikdo nemohl divit, takže nemůžu být spokojený, protože naše situace prostě není dobrá. Hrálo se navíc na strašně těžkém terénu, na který se ale v žádném případě nevymlouvám. V prvním poločase jsme se nedostali téměř k ničemu," kroutil hlavou trenér Starého Jičína Jiří Chlopčík, jemuž rovněž nepřidalo, že se po deseti minutách zranil klíčový hráč Hanzelka, jenž však vydržel na hřišti téměř do konce. „Patří mu velký dík za obětavost,"zdůraznil Chlopčík.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce už se hosté přece jenom dostávali k ohrožení Chlebkovy branky, ale vyložené šance nepřicházely a hra se odehrával spíše ve středu pole. Před kozlovickou brankou však bylo několik nebezpečných závarů, které museli domácí hasit ve dvou případech až na brankové čáře. V závěru mohl duel rozhodnout Bartoň, ale v dobré příležitosti přestřelil. „Druhá půle už byla z naší strany o trošku lepší, ale ani tak to nebylo ono. Měli jsme tam dost standardních situací, které jsme ale nedokázali využít. Místy to byl fotbal tak na úrovni třetí třídy," nebral si servítky trenér Starého Jičína, jenž musel využít i služeb zkušených hráčů Folbergera s Glogarem. „Jedná se o hráče, kteří kdysi hrávali, ale teď jsme v situaci, že je tolik zraněných a s mladými je to navíc složité, takže jsme rádi, že nám vypomáhají. Zimní příprava nebyla bohužel optimální a podle toho to vypadá. Budeme rádi, jak jaro nějak zvládneme," přiznal Chlopčík.

Poslední Kozlovice tak bodovaly i ve druhém jarním utkání a na předposlední Mořkov už tak rázem ztrácejí pouhé dva body.

Rozhodčí: Folvarčný – Adamec, Levinger.

Kozlovice: Chlebek – Dudek, Ermis, Kocián, Mališ – J. Fojtík, A. Fojtík, Vyvial, P. Piskoř – Jan Harabiš (72. Najdek), Tabach (60. Holub). Trenéři: Jak. Harabiš a J. Piskoř.
Starý Jičín: Strnadel – Jurajda, Šrom, Petr, Podešva – Hatlapatka, Bajer, Bartoň, Glogar – Hanzelka (86. Holeňa), Folberger (46. D. Janovský). Trenér: Chlopčík.

TJ SOKOL OSTRAVICE – TJ SOKOL KATEŘINICE 3:1 (2:0)

Oba celky mohly být se vstupem do druhé poloviny sezony spokojeny, když Kateřinice vybrakovaly favorizovaný Starý Jičín a nováček z Ostravice přivezl bod z Jeseníku nad Odrou. Domácí byli v prvních dvaceti minutách lepším celkem, což se později ukázalo jako klíčové. Rozkydalův výběr šel do vedení na konci první desetiminutovky, když si na roh naskočil stoper Jucha, jenž byl u míče dříve než Kavka a Ostravice tak brzy vedla 1:0. Po čtvrt hodině už vedli domácí o dvě branky, když se o to postaral přesnou ranou zpoza vápna volný Stýskala.

Brzký náskok jakoby však domácí ukolébal a po půl hodině zachránila Boháče tyč. V závěru poločasu se pak domácí brankář blýskl při další kateřinické možnosti reflexivním zákrokem nohou a zabránil tak hostům ve snížení. Ostravice už pak nebyla tolik nebezpečná, jako v úvodu utkání a půl hodiny před koncem jen se štěstím přežila závar před svou brankou. Varování však jakoby Ostravici nestačilo a v 69. minutě byl na konci akce mladík Niemczyk, jenž si připsal první trefu v kateřinickém dresu. Když pak domácí neproměnili dvě nadějné šance, bylo z utkání drama až do konce. Vše nakonec rozseknul až v 90. minutě zásah Platoše, jenž gólem na 3:1 definitivně rozhodl o páté ostravické výhře v ročníku.

B: 9. Jucha, 16. Stýskala, 90. Platoš – 69. Niemczyk. Rozhodčí: Brabec – Žáček, Doležílek.

Ostravice: Boháč – L. Ledvoň, Rozkydal, Jucha, Pavelec – Platoš (90. M. Ledvoň), O. Stonavský, Stýskala, M. Stonavský – Němec (70. Žižka), Kurečka (81. Mendrek). Trenér: J. Rozkydal st.
Kateřinice: Kavka – T. Bittala, Janeček, D. Lys, M. Bittala – Obsadný, Marsina, Niemczyk, L. Richter – Tyleček, Polášek (46. D. Richter). Trenér: R. Nagy.

K TÉMATU

Hvězdy kola:***RADIM ŠVRČEK (Tichá)
Tichá se po podzimu krčila u dna tabulky s pouhými deseti body, ale dvěmi výhrami nad celky z popředí tabulky dala jasně najevo, že by se ji záchranářské práce rozhodně týkat neměly. Soubor nového trenéra Janáče bodoval naplno proti Spálovu i Odrám a velkou měrou k tomu přispěl právě mladší z bratrské dvojice Švrčků, jenž se od jara posunul do záložní řady, a který se gólově prosadil při obou vítězstvích.

**PATRIK JUCHA (Ostravice)
Letos pětadvacetiletý stoper vstoupil do jara ve velké formě. V minulém kole zařídil nováčkovi brankou bod za remízu 1:1 v Jeseníku a poté se odchovanec Ostravice, který v dorostu krátce působil ve Frýdku-Místku a poté ve Frýdlantu nad Ostravicí, trefil také o víkendu, kdy svým gólem načal domácí vítězství proti Kateřinicím.

*JAN GOLÁŇ (Jeseník)
Stabilní člen základní jedenáctky Slavoje si na hřišti vedoucího Jistebníku plnil na výbornou nejen své defenzivní povinnosti, ale byl to právě stoper Takáčova celku, který vstřelil přesnou hlavičkou vedoucí a jak se později ukázalo i vítěznou trefu svého týmu, která nakonec Jeseník nasměrovala k cenným třem bodům. Slavoj, jenž má spolu s Jistebníkem nejlepší obranu v soutěži, se navíc vyhřívá na 2. místě a na čelo ztrácí pouhé dva body.

Číslo kola: 2Bezbranková remíza v zápase Kozlovice – Starý Jičín byla teprve druhou v aktuálním ročníku. O první výsledek 0:0 se ve druhém podzimním kole postarali aktéři zápasu Ostravice – Jeseník nad Odrou.

Program 18. kola (16. hraného):Sobota 8. dubna, 15.30
Fryčovice – Kozlovice (Přeček – Dytko, Šimík).
Kopřivnice – Spálov (Levinger – Čuba, Hykl).
Fulnek – Odry (Malchárek – Pavlásek).

Neděle 9. dubna, 15.30
Tichá – Vlčovice (Kielar – Adamec, Folvarčný).
Starý Jičín – Ostravice (Kyselý – Pobořil, Seidler).
Kateřinice – Jistebník (Hrňa – Laštuvka, Písečný).
Jeseník nad Odrou – Mořkov (Fajkus – Malchárek, Vidlička).

Změna delegací rozhodčích je ještě možná případnou aktualizací obsazovacího úseku MSKFS.

CANIS I. B třída, sk. D:
1. Jistebník 15 10 3 2 46:14 33
2. Jeseník n. O. 15 9 4 2 27:14 31
3. Odry 15 10 1 4 28:22 31
4. Starý Jičín 15 9 2 4 43:21 29
5. Spálov 15 9 1 5 46:28 28
6. Ostravice 15 5 7 3 37:21 22
7. Fryčovice 15 6 3 6 31:37 21
8. Fulnek 15 6 2 7 33:30 20
9. Vlčovice 15 6 1 8 18:31 19
10. Kopřivnice 15 5 3 7 30:28 18
11. Tichá 15 4 4 7 16:24 16
12. Kateřinice 15 3 2 10 20:48 11
13. Mořkov 15 2 3 10 18:33 9
14. Kozlovice 15 1 4 10 15:57 7