Galerie: Jak to chodí v kuchyni britské královské rodiny

Královna Alžběta II. s chotěm, vévodou z Edinburghu, byli mezi zaměstnanci velmi oblíbení. Obzvlášť princ Philip se mezi nimi cítil jako ryba ve vodě Karel III. chová na královském dvoře vlastní slepice. Proto se u britského dvora podávají vejce vlastní ze statku Highgrove Graham Tinsley, bývalý manažer velšského kulinářského týmu, prozradil, že zatímco královna si potrpí na míchaná vejce, Karel III.  miluje vejce vařená dvě až tři minuty Během státních banketů seděl vévoda z Edinburghu, manžel královny Alžběty II., obvykle naproti své ženě, a to na opačné straně stolu „Královna Alžběta II. obvykle jen posouvala jídlo po talíři. Místo toho, aby jedla, mluvila s lidmi vlevo i vpravo.“ Prozradil bývalý královský kuchař Graham Tinsley