Tenké těsto, nakyslá rebarbora, rum, citronová kůra a sněhová peřinka. Dáte si?
Zdroj: Shutterstock
Nikdo vás nenutí krájet rebarboru na malé kousky - takhle to vypadá taky krásně.
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: Shutterstock
Rebarborový koláč hodný umělecké galerie.
Zdroj: Shutterstock
Nakyslá chuť rebarbory v koláčích krásně ladí třeba se sladkými jahodami.
Zdroj: Shutterstock
Rebarbora je zelenina a její nejsilnější stránkou jsou fialové, nakyslé a šťavnaté stonky.
Zdroj: Shutterstock
Rebarborou můžete osvěžit chuť mufinů - nebudete litovat.
Zdroj: Shutterstock
Rebarborový crumble: chytrý koláč bez těsta, jen s ovocem a drobenkou navrch. Se zmrzlinou chutná krásně a letně.
Zdroj: Shutterstock