Řízek je skvělý i ohřívaný.
Zdroj: Deník/Jana Urbanová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Vídeňský řízek
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: CC BY-SA 3.0:Holger.Ellgaard/Wikimedia
Řízek, kuřecí nebo vepřový. Jídlo, která dlouhodobě patří u strávníků v českých restauracích mezi nejpopulárnější.
Zdroj: Profimedia
Viktor Mráz nabízí v restauraci V Polích klasický vídeňský řízek z telecího hřbetu, smažený na přepuštěném másle.
Zdroj: Marie Bartošová
Řízek
Zdroj: Shutterstock
Recepty na řízky jsou různé. Vždy ale musí být šťavnaté, křupavé, do zlatova vypečené.
Zdroj: Deník/ Jan Bartoš
Na smažení vepřových řízků jsou přeborníci v Markoušovicích.
Zdroj: Deník/ Jan Bartoš