„Musím soupeři pogratulovat, protože chtěl vítězství více. Šlo vidět, že bojují o play-off a opravdu byli celý zápas aktivní. I když jsme na to hráče upozorňovali, že soupeř nastoupí s odhodláním a budou opravdu bojovat o play-off, tak jsme na to nebyli připraveni,“ vracel se na klubovém webu k zápasu trenér Nového Jičína Kamil Gebauer. „První třetinu jsme nezvládli, naštěstí jsme dali gól v závěru. Druhá třetina byla už z naší strany lepší, ale bohužel vstup do třetí třetiny zase špatný a tam se to rozhodlo. I když jsme se dostali na rozdíl jediné branky, Žďár už si to pohlídal,“ dodal kouč.

Kopřivnice jasně vyhrála.
Kopřivnice smetla Velké Meziříčí

Žďár nad Sázavou – Nový Jičín 5:4 (2:1, 1:1, 2:2)
Branky a nahrávky: 5. Martínek (Pleva, Prokš), 10. Gregar (Prokš, Pleva), 33. Čermák (Půža, Wasserbauer), 43. Bureš (Čermák, Lojek), 47. Lojek (Jícha) - 19. Gebauer (Flok, Hruška), 40. Káňa (Tomeček, Lehečka), 47. Maliník (Lehečka, Foltýn), 50. Konečný (Kořenek, Tomeček). Rozhodčí: Grygera – Kleprlík, Roupec. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. Diváci: 380.
HK Nový Jičín: Galuška – Váňa, Kuboš, Foltýn, Tomeček, Kleiner, Kožený, Hruška – Flok, Maliník, Hilšer, Konečný, Lehečka, Gebauer, Sluštík, Káňa, Štefka, Kořenek. Trenér: Kamil Gebauer.