VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Na novojičínský led přijedou vedoucí Jestřábi

Už jen pouhé čtyři domácí zápasy v letošní základní části chybí odehrát druholigovým hokejistům Nového Jičína. Svěřenci trenérského dua Flašar, Grimm přidali o víkendu na ledě třetí Opavy čtvrté vítězství v řadě, z toho dvakrát se parta kapitána Vašuta radovala ze tří bodů.

29.1.2014
SDÍLEJ:

Ilustrační fotoFoto: Deník/Dalibor Tobola

Novojičínští tak díky posledním výsledkům odskočili poslednímu místu, osm kol před koncem základní části však z devátého místa ztrácejí na play-off jedenáct bodů.

Proti suverénním Jestřábům z Prostějova, kterým stíhá s pětibodovou ztrátou pouze druhá Poruba, Nový Jičín doposud nebodoval. Ve 4. kole padl na ledě favorita 2:4, v 15. kole pak doma podlehl Prostějovu stejným výsledkem a v duelu 26. kola prohrál v Prostějově 0:4.

Nový Jičín už nebude moci využít služeb Mariana Kacíře, jenž se zranil v posledním domácím zápase s Frýdkem-Místkem a do sezony už s největší pravděpodobností nezasáhne.

Dnešní utkání začíná na novojičínském zimním stadionu v 18 hodin. 

Autor: Dalibor Tobola

29.1.2014
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

KH Kopřivnice – TJ Sokol Nové Veselí 28:21 (14:11).
20

Extraligová Kopřivnice potvrdila domácí formu a je čtvrtá

Silný vítr. Ilustrační snímek.

Meteorologové varují před extrémně silným větrem

Astra otevřela novou dílnu

V Centru volného času Astra ve Frenštátě pod Radhoštěm funguje od konce listopadu nová keramická dílna.

Frenštátský závod podporuje zdraví

Již potřetí obhájil titul Podnik podporující zdraví závod Siemens na výrobu elektromotorů ve Frenštátě pod Radhoštěm. Ocenění třetího, nejvyššího stupně obdržel ředitel závodu Roman Valný od hlavní hygieničky České republiky Evy Gottvaldové.

Vaše miminka - noví občánci našeho okresu

/FOTOGALERIE/ Také tento týden díky vstřícnosti nemocnic v Novém Jičíně a ve Frýdku-Místku se souhlasem jejich rodičů vám přinášíme fotografie nově narozených občánků v našem okrese.

Ovoce bylo letos málo, z pálenic si zákazníci odvážejí také „směsky“

Nejen slivovici, hruškovici, či calvados letos připravovali svým zákazníkům v pálenicích v Ostravě a okolí. Daleko více než v předchozích letech dávali do kotlů kvasy připravené z několika druhů ovoce, takzvané směsky.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT