Bouřlivák a zároveň geniální herec Oldřich Kaiser spolupracuje se svým dlouholetým kamarádem a vynikajícím hereckým kolegou Jiřím Lábusem již pěknou řádku let. Oba herci svůj všestranný herecký talent uplatnili jak na divadelních scénách, tak i ve filmu, na televizních obrazovkách, v rozhlase i v dabingu.

Do Nového Jičína přijedou s tím nejlepším, co spolu kdy vytvořili. „Tentokrát si spolu připravili večer, který bude divákům možná něco připomínat. Společně s Vámi se duo komiků projde svou minulostí a připomene si některé scénky, které třeba budete znát," slibují v pozvánce na nedělní představení jeho pořadatelé z novojičínského Beskydského divadla ve své pozvánce. O hudební doprovod celého představení se tentokrát bude starat Miroslav Kořínek.

Na řadu tak přijdou oblíbené scénky z různých improvizačních divadelních her. Dnes už více než šedesátiletí herci mají rozhodně z čeho vybírat. Ve dvojici vystupovali v mnoha televizních pořadech, jako Možná přijde i kouzelník či improvizační Ruská ruleta. Rovněž spolu natočili dlouhý rozhlasový improvizační seriál Tlučhořovi, který dosáhl osmi set dílů, a úspěšný televizní pořad Zeměkoule.

V novojičínském Beskydském divadle vystoupí Jiří Lábus s Oldřichem Kaiserem v pořadu Výprodej v neděli 3. října od 19 hodin.

Michal Merenda