Rock-metalisté, hard rockeři, big-bíťáci, metalisté i příznivci rock'n'rollu si přijdou na své při koncertu novojičínských Quattro Buggy, pěti muzikantů, které před pár lety svedla dohromady láska k hudbě. Nechali se inspirovat hudebními velikány jako ACDC, Metallica, Arakain, Judas Priest, Airbourne, System Of Down, 30 Second To Mars, Marylin Manson a nyní jsou sami slavní díky své vlastní tvorbě.

„Náš cíl je hrát živé show tak často, jak je to jen možné, jako náš hlavní úkol jsme si zvolili každoročně vytvořit nové album s novými nápady a myšlenkami," prozradili hudebníci, kteří za sebou mají roční turné po Moravě a kteří natočili a vydali své první album Blackened Pistols.

Muzikanti, kteří vystupují ve složení Michal Adamec vokály, Michal Krupka bubny, Vít Dorazil kytara, Roman Sznapka baskytara, Václav Barvenčík kytara, Jaroslav Dorazil harmonika, vykouzlí v novojičínském hudebním klubu Galerka divokou atmosféru plnou nejrůznějších odstínů rocku a publikum strhnou smrští decibelů v pátek 5. května od 20 hodin.

Pořadatelé navíc slibují kromě uvítacího alkoholického nápoje i velké překvapení. Vstupné na koncert se pohybuje mezi 70 a 100 korunami. (ann)