V pořadí již čtrnáctý ročník akce nabídne návštěvníkům pestrý hudební program, zábavu i speciality vyhlášených restaurací z okolí. Oblíbenou akci zahájí v 10 hodin Imperio Gipsy World Music, dále se na pódiu v průběhu dne představí například slovenská folklorní skupina Nevädza, místní Zašovjanka, Brontosauři Revival, Easy Steps, Tanja & Band a ve 20.30 hodin to pořádně rozjede kapela Mydy Rabycad.

O zábavu se postarají také Klauni z Balónkova, k vidění bude ohromující ohňová show Boca Fuego a závěr pak bude patřit diskotéce na výletišti.

„Gurmáni si budou moci vybírat z pestré palety pochoutek, mezi nimiž nesmí chybět ty nejlepší od Zebry, Alberta Málka, Bronx Dogs, Balloo a mnoha dalších,“ uvedli pořadatelé s tím, že Zašovské slavnosti jsou nejen o gastronomii a hudbě, ale také o tradici.

„Místní řemeslníci budou po celé odpoledne předvádět svou práci, k zakoupení budou nejen lokální rukodělné výrobky. Otevřen veřejnosti bude i trinitářský klášter,“ doplnili k programu organizátoři.

V rámci festivalu se v sobotu na sportovišti kousek od centra slavností uskuteční také 4. ročník mezinárodního fotbalového turnaje mládeže, na který dorazí i týmy ze zahraničí.

„Slovenská strela“ před Technickým muzeem Tatra Kopřivnice.
Legendární Slovenská strela podstoupí omlazovací kúru