Nový videoklip má svou premiéru ve čtvrtek 27. srpna v 19 hodin na sociálních sítích kapely. Mezitím si připomeňme loňský videoklip ke skladbě Fotky z výletu, kde Štěpán neméně zazářil.

Zdroj: Youtube

Ve videoklipu k písni Lovec v pasti na medvědy od ostravské kapely Nedivoč obsadil do hlavních rolí sebe a “Poslední aristokratku” Yvonu Stolařovou. Kapelu prý oslovil po spolupráci na speciálním on-line projektu “sKORO NA mizině” v produkci Divadla Mír.

 Štěpán se netají tím, že je nadšený fanoušek kapely Nedivoč v čele s hudebníkem, textařem a skladatelem Jiřím Krhutem. I proto je v jejich novém klipu scénáristou, hercem i režisérem.

Herec Štěpán Kozub
Není důvod z Ostravy odcházet, říká mladá herecká hvězda Štěpán Kozub

„Jsem rád, že jsme se s klukama tak hezky domluvili. Nenárokoval jsem si za klip žádný honorář. Jediné o co jsem žádal byla písnička přímo pro mě, takzvaně na tělo. Autor Jiří Krhut mi tak složil píseň `Prásknu bičem`, kterou už jsem si dokonce stihl nazpívat,” sdělil Kozub, který s kapelou klip natočil během dvou dní.

Za kamerou stál Petr Hrubeš, uznávaný kameraman a dvorní fotograf ostravského Divadla Petra Bezruče. Pod produkčním zajištěním Mír Production s.r.o. se natáčelo v Bohumíně a Javorníku – městě, kde mladý herec žil se svými rodiči déle než patnáct let.

Štěpán Kozub dnes započal svou nejdůležitější životní roli – roli tatínka! Krásnou zprávu v pondělí zveřejnilo na sociálních sítích ostravské divadlo Mír. 
Ostravský herec Štěpán Kozub se v pondělí stal tatínkem