Multižánrový hudební festival Fren Music se letos koná už poosmé a proběhne ve všech prostorách frenštátského kulturáku i v přilehlé restauraci Lubina. Na všechny festivalové návštěvníky čeká 12. října od 17 hodin rekordních osm scén. Z toho budou čtyři scény hudební a vystoupí na nich třicet kapel z Čech, Slovenska, Polska a Velké Británie. Tři taneční scény bude okupovat dvacítka DJ´S známých jmen a samozřejmě nebude chybět scéna projekční, kde se budou promítat koncerty a videoklipy světových i tuzemských kapel a interpretů.

Fren Music nabídne hustou a plnotučnou stravu všem hudebním fanouškům od taneční muziky přes jazz, swing, punk, bigbeat až po metalový nářez. Loňskou novinkou, ve které bude letošní Fren Music pokračovat, jsou autogramiády všech hlavních hvězd. Mezi ty největší star letošního Fren Music bude bezesporu patřit zpěvák Blaze Bayley z Velké Británie, který v devadesátých letech působil u nejznámější britské heavy metalové legendy Iron Maiden, tuzemská rocková legenda Katapult, populární zpěvačka Debbi, pardubická pop punková parta Vypsaná fiXa, dále zakázanÝovoce anebo výživní Koblížci.

Hlavní festivalový program už tradičně doplní revivalové kapely a hudební tělesa frenštátské základní lidové školy umění.

„Každý rok se to snažíme posouvat někam dále. Fren Music se za ty roky vyprofiloval do multižánrového festivalu, takže si tady přijdou na své milovníci všech hudebních žánrů a vyřádí se i ti největší hudební maniaci. Z letošního programu mám dost dobrý pocit. Myslím, že se letos mají návštěvníci festivalu opravdu na co těšit," dodává promotér Fren Music Aleš Luchesi.

Multižánrový hudební festival Fren Music se koná ve všech prostorách frenštátského kulturáku i v přilehlé restauraci Lubina v pátek 12. října od 17 hodin. (mer)

Více informací na www.frenmusic.com