Vladivojna je česká skladatelka, zpěvačka, textařka a výtvarnice. V roce 2001 vydala první EP beatovou dívčí skupinou Kočičíčíči. O rok později spoluzaložila rockovou skupinu Banana. „V roce 2006 byla nominovaná na objev roku TV Óčko a píseň La Rezistence se tři týdny držela na prvním místě vyhlášené alternativní hitparády rádia Krakow, které poslouchá okolo milionu lidí denně," připomněl pro Region hudební publicista Richard Boryna.

Její sólové album Tajemství Lotopu, které vyšlo v roce 2009, se stalo top albem měsíce v kultovním berlínském obchodě hudby Dussman a získalo dvě alternativní ceny Tais Awards za album roku a píseň roku.

V roce 2011 složila hudbu pro film Jana Hřebejka Nevinnost a vyšel i stejnojmenný soundtrack, který byl nominován na Českého lva, kde se dostal do nejužší nominace, a na Cenu české filmové kritiky.

V roce 2011 jí rovněž vyšlo album Bohémy s fantaskní knížkou plnou vlastních ilustrací a originálních bajek s názvem Vladibajky. Toto album se stalo rovněž albem měsíce v berlínském Dussmanu.

Vladivojna vystupovala například s Lacem Deczim, Amitem Chatterjee, Lenkou Dusilovou, Varhanem O. Bauerem, se skupinou Banana předskakovala Marilynu Mansonovi, Richardovi Műllerovi, Waltari nebo Scorpions.

Už pět let má na ČR3 Vltava svůj vlastní pořad Čajovna, který poslouchá okolo 35 tisíc lidí.

Vladivojna La Chia vystoupí v novojičínském hudebním klubu Galerka na Staré poště v pátek 1. února od 20 hodin. (mer)