S mnohočetnými poraněními musel být mladík uveden do umělého spánku, zaintubován a převeden na přístrojem řízenou ventilaci.

"Předán byl do péče lékařů urgentního příjmu ostravské Fakultní nemocnice. Poranění středně závažného rázu utrpěla devatenáctiletá žena z automobilu, která byla následně přepravena do nemocnice ve Frýdku-Místku," upřesnil mluvčí krajských záchranářů Lukáš Humpl.

V rozmezí čtyřiadvaceti hodin šlo o druhou těžkou nehodu na Frýdecko-Místecku, ve které figuroval motorkář. V úterý utrpěl těžké zranění šestapadesátiletý motocyklista na silnici I/48 ve Frýdku-Místku.

Ve středu po půl šesté ráno se navíc stala kolize osobního vozidla s motocyklem u Příbora. Pětatřicetiletý motocyklista utrpěl vícečetná poranění hlavy a dolních končetin a po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče byl vrtulníkem přepraven na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Ostravě.

"Jednapadesátiletý muž cestující v automobilu pak musel být ošetřen se středně těžkým poraněním páteře a tým RZP jej transportoval do novojičínské nemocnice," doplnil mluvčí krajských záchranářů.

Požár traktoru Zetor na Novojičínsku.
Středeční požár traktoru na Novojičínsku způsobila zřejmě technická závada