Před jedenáctou hodinou dopolední přijali operátoři ZZS volání na tísňové lince 155, podle informací došlo k zasažení člověka padajícím stromem v Bernarticích nad Odrou. Na místo vyjel tým rychlé zdravotnické pomoci z Nového Jičína a vzlétla posádka letecké záchranné služby z Ostravy.

Tiskový mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl uvedl, že záchranáři na místě zjistili, že šestadvacetiletého muže při prořezávání zasáhla část padajícího stromu.

„Po úrazu byl krátce v bezvědomí, se záchranáři již následně komunikoval. Prvotní lékařské vyšetření ukázalo na poranění hlavy a horní končetiny. Pacient byl zajištěn krčním límcem, posádky zahájily podávání léků a provedly další opatření v rámci přednemocniční neodkladné péče,“ doplnil Lukáš Humpl s tím, že poté zraněného muže přepravil vrtulník na urgentní příjem ostravské fakultní nemocnice, kde si ho převzal do péče týmu urgentní příjem.

Šéfkuchaře Marka Fichtnera známe z televizní kuchařské show Masterchef. V Karlově Studánce vařil a vyprávěl jak se prosadil v oboru gastronomie.
Šéfkuchař Marek Fichtner pomáhal mamince v kuchyni
Ilustrační foto.
Mladík se dostal do domu klíčem