Všichni svatí asi stáli při dvaadvacetiletém muži ukrajinské národnosti, který jel ve čtvrtek 14, května po 22. hodině po silnici D48 v katastru obce Libhošť v osobním automobilu značky Škoda Fabia. 

Posádky ZZS MSK zasahovaly v sobotu 16. května u vážné nehody na Novojičínsku.
Motocykl narazil v Trojanovicích do automobilu, zasahovala i letecká služba

Policejní mluvčí René Černohorský sdělil, že k prošetřování a prověřování dopravní nehody byla přijela službu konající policejní autohlídka z Dopravního inspektorátu Územního odboru Policie České republiky v Novém Jičíně. „Bylo prokázáno, že mladý muž najel automobilem na betonové hrazení, toto vyneslo vozidlo do vzduchu a poté se převrátil vůz na střechu. Ke zranění osob nedošlo, celková hmotná škoda na majetku byla vyčíslena čtyřicet tisíc korun,“ uvedl René Černohorský. 

Nehoda v Horních Tošanovicích.
Řidička se v Horních Tošanovicích na přejezdu střetla s vlakem

Důvod, proč mladík najel na na hrazení, naznačily dechové zkoušky, při kterých byly muži naměřeny pozitivní výsledky s hodnotami přes 1,7 promile alkoholu v dechu.

„Novojičínští policisté zahájili úkony trestního řízení k objasnění a k prověření všech skutečností nasvědčujících tomu, že byl spáchán přečin ohrožení pod vlivem návykové látky,“ doplnil René Černohorský. 

Celoroční volnočasový areál Heipark Tošovice, 16. května 2020 v Tošovicích.
PODÍVEJTE SE: V Tošovickém Heiparku v sobotu otevřeli atrakce