Jakubčovická Baracuda rozprášila doma na závěr sezony frýdecko-místecký United. Po poločasovém vedení 2:1 spustili Molnárovi svěřenci ve druhém poločase gólový uragán, v němž jim k desetigólové nadílce chyběl jediný zásah. Hattrickem se blýskli Pavel Kunc a Aleš Michálek, který si tak s 26 góly upevnil druhé místo v tabulce střelců za vedoucím Padychem z Parlamentu, jenž svůj střelecký účet zakončil na čísle 39.

Jokerit hostil v posledním kole lídra tabulky z Ostravy a proti Parlamentu si dokázal vypracovat dvoubrankový náskok. Do sestavy Jokeritu se vrátil hrající trenér Michal Buček, ale na hřišti vydržel pouze deset minut, než se mu znovu obnovilo zranění. Ze druhé půle uběhly tři minuty a divizní mistr už se radoval z vyrovnání.

Za dalších pět minut pak Parlament dokonal obrat. Hned vzápětí mohl srovnat Prchal, ale jeho střela jen orazítkovala břevno. Vyrovnání se však domácí fandové přesto dočkali, když vstřelil třetí branku Jokeritu Čevela. Parlament se ale díky své aktivitě dostal znovu do vedení, a měl tak branku náskok. Kružliak poté ranou do břevna odmítl vyrovnat a branková konstrukce pak zvonila ještě na obou stranách. Jokerit se v závěru tlačil za vyrovnáním, ale z brejku se popáté prosadili hosté.

JAKUBČOVICE UNITED FRÝDEK-MÍSTEK 9:3 (2:1)

Branky: P. Kunc 3, Michálek 3, T. Kocmich 2, Ďurica.

Baracuda Jakubčovice: Richter – L. Kocmich, Kunc - Michálek, Ďurica, T. Kocmich.

JOKERIT KOPŘIVNICE – PARLAMENT OSTRAVA 3:5 (2:1)

Branky: Buček, Prchal, Čevela.

Jokerit Kopřivnice: Medek – Buček, Huška, Čevela, Šimek – Prchal, Kružliak, Baar, Dorňák.