„Čekal nás velmi kvalitní soupeř, složený ze starších, zkušených hráček. První set se hrál vyrovnaně a v koncovce se nám jej podařilo ubránit a vyhrát. Vypadalo to, že i přes vyrovnanost utkání vyhrajeme, ale bohužel náš výkon ve všech herních činnostech, hlavně na příjmu, šel dolů a ve čtvrtém setu to už byl výprask," zhodnotil první střetnutí trenér Bílovce.

Druhý zápas už jeho tým dotáhl do vítězného konce. „Tam jsme začali výborně, ale v koncovkách prvních dvou setů jsme pokazili servisy a prohráli je. Udělali jsme pak změny v sestavě, holky začaly bojovat a po zlepšeném příjmu a kvalitní hře v poli a na bloku jsme zápas dokázali otočit. Nutno poděkovat také divákům, kteří vytvořili vynikající atmosféru a byli naším sedmým hráčem," děkoval domácím fanouškům Vítězslav Pjenták.

Další utkání sehrají ženy ŠSK Bílovec až 24. listopadu, kdy je v dalším kole čeká souboj v Prostějově s tamním OP.

Výsledky 6. kola:

Bílovec - Znojmo-Přímětice 1:3 (21,-21,-19,-12) a 3:2 (-24,-19,20,17,14).

Tabulka 2. ligy žen

Juniorky stále bez porážky

V suverénních výkonech pokračuje tým trenérky Markéty Kudělové. V dalším kole krajského přeboru nedala bílovecká děvčata šanci Metylovicím.

Výsledky 5. kola:

Metylovice - Bílovec 0:3 (-20,-24,-12) a 0:3 (-13,-15,-16).

Krajský přebor juniorek

POZVÁNKA na program 6. kola: Neděle 18. listopadu, Bílovec - Český Těšín, první utkání začíná v 10.00 v tělocvičně ZŠ Komenského. (dtb)