Vedení kopřivnického házenkářského klubu má nový výkonný výbor, který vzešel ze čtvrteční výroční volební schůze KH Kopřivnice, a který nově tvoří Jaromír Petřek, Jiří Gřes st., Jiří Gřes ml., Lubomír Veřmiřovský, Roman Lipový, Pavel Karban a Pavel Kroča. O tom, kdo klub povede z pozice předsedy a místopředsedy, by mělo být jasno v nejbližších dnech.

Po uplynulé sezoně na pozici hlavního trenéra KH Kopřivnice skončil Ivo Vávra, jenž svůj odchod avizoval již s koncem sezony. Vávra už má novou štaci, když byl představen u celku Litovle, která ho na svých webových stránkách označila za charismatického trenéra s živelným projevem.

Tatran skončil v uplynulé extraligové sezoně poslední a nyní ho čekají boje v 1. lize, která bude mít nově jen 10 účastníků. Vávra na Hané nahradí Slováka Michala Hradila, jenž odešel k interligovým házenkářkám Trenčína.

Extraligové házenkáře Kopřivnice, kteří se nakonec díky rozšíření objeví v české nejvyšší soutěži i v následujícím ročníku 2017/2018, by mohl vést Lubomír Veřmiřovský, jenž je jedním z kandidátů na uvolněný post trenéra.

Brankář Petr Hromada ještě v dresu Vsetína.
Tatra hlásí výraznou posilu do branky

Čtyřicetiletý zkušený házenkář, jenž má za sebou řadu zahraničních angažmá, a který zanechal největší stopu ve Španělsku, se na začátku letošního roku vrátil po dvaceti letech tam, kde s házenou začínal. Do Kopřivnice. Jeho návrat byl doposud spojený s pozicí hráče.

Kopřivnický odchovanec nastupoval po svém návratu s ciziny nejprve v Přerově, ze kterého odešel do Karviné, kde už začínal působit v roli hrajícího trenéra. V minulém ročníku byl rovněž hrajícím koučem v prvoligové Velké Bystřici.