HC DUKLA PRAHA – KH KOPŘIVNICE 31:21 (16:10)

Vyrovnaným soupeřem byli hosté jen úvodní čtvrthodinu. „S Duklou jsme drželi krok v podstatě jenom patnáct minut. Pokud jsme neprodukovali technické chyby a neztráceli zbytečně míče, tak jsme hráli vyrovnanou partii. Ale jakmile jsme se začali dopouštět zbytečný ztrát, oni nás svým rychlým útokem, který mají opravdu výborný, dostávali neustále do kolen.

Přes technické chyby v útoku jsme dostávali branky z rychlých útoků domácích a to byl důvod, proč jsme nakonec prohráli o deset branek," hledal příčiny desetigólové porážky trenér Kopřivnice Ivo Vávra. Rychlé útoky domácích byly pro Kopřivnici drtivé. „Domácí vyhráli zaslouženě. Byli kompaktnějším celkem a jejich rychlé útoky byly smrtící. Když dostanete třináct branek z rychlých útoků, tak se dá těžko s někým vyhrát," uvedl Ivo Vávra.

Kopřivnice má v současné chvíli přetěžký los. Po minulém utkání s vedoucím Brnem ji čekala Dukla a ani následující kola nebudou zrovna nejlehčí. Kopřivnice jede postupně do Lovosic, pak doma hostí mistrovské Zubří, následně zajíždí do Hranic a hostí doma Jičín. „Je to takový ten náročný úsek sezony. Ale musíme to nějakým způsobem zvládnout a poprat se s tím," řekl odhodlaně kopřivnický lodivod.

Nejlepší střelci Dukly: Kotrč 6, Petružela 5, Mráz 4.

Sestava a branky Kopřivnice: Pour, Žingor – J. Lipový, Střelec 1, Jan Gřes, Stanislav, T. Mička, Kahánek 1, Jiří Gřes 4/1, Krejčiřík, Reček 7, Měchýř 1, Bukovský 2, Hojník 5/2.

Sedmimetrové hody: 0/0 – 2/2, vyloučení: 3 – 1, diváci: 135, rozhodčí: Halada, Točík.