Po úvodním rozkoukání se jako první prosadili futsalisté s žolíkem ve znaku. Kružliak našel zkušeného Bučka, a Kopřivnice vedla. O chvíli později uklidil míč do sítě Čevela, jenž tím zvýšil na 2:0. Za další čtyři minuty zakončil samostatnou akci bez větších potíží znovu Buček, který tak přidal třetí branku Kopřivnických. Ferram stihl v samotném závěru první půle už jen snížit na 1:3.

Vstup do druhé části vyšel lépe Opavským, jež během pěti minut srovnali stav zápasu. S tím se však nespokojil Dorňák, jehož zásah znamenal opětovné vedení Jokeritu.

Nováček soutěže poté vedl znovu o dvě branky, když se Bučkem zahraný volný kop se štěstím dostal až k Prchalovi, který si věděl rady, a pátá branka Jokeritu byla na světě. V 11. minutě druhého poločasu ale domácí Ferram snížil opět na rozdíl jediné branky.

Za další tři minuty sice domácí brankář ještě stihl první Prchalův pokus hlavou vyrazit, ale na dorážku už byl krátký 4:6. Za pár okamžiků pak, po vybídnutí Dorňáka, zkompletoval hattrick Buček, a Kopřivnice vedla 7:4. Zbylé tři minuty zkusili domácí hráči bez brankáře, z čehož vytěžili už jen jedinou branku, což znamenalo porážku 5:7.

Kopřivnický Jokerit tak dokázal soupeři oplatit domácí porážku z prvního zápasu, ve kterém Opavě podlehl těsně 3:4. Vítězství Jokeritu však kalí zranění Čevely, který se tak přidal k početné marodce kopřivnického futsalového celku.

Nejlepším střelcem divizní skupiny F zůstává s 32 góly Jakub Padych z vedoucího Parlamentu.

Druhou příčku okupuje jakubčovický šutér Aleš Michálek s 20 zásahy, třetím nejpilnějším střelcem je pak Radim Galia z United Frýdek-Místek, jenž se doposud trefil patnáctkrát. Pouze o jednu branku méně má nejlepší střelec Jokeritu, Michal Buček.

Oba nejvýše hrající futsalové celky z Novojičínska se utkají už dnes, v pátek 14. února večer. Duel na kopřivnické palubovce ve sportovní hale SOU začíná ve 20:30.

Ferram Opava - Jokerit Kopřivnice 5:7 (1:3)
Branky Jokeritu: Buček 3, Prchal 2, Dorňák, Čevela
Jokerit Kopřivnice: Medek - Buček, Čevela, Makový, Čegan - Prchal, Kružliak, Dorňák

Baracuda Jakubčovice - Eximpo Náklo 5:0 kontumačně (hosté nepřijeli)