Začátek utkání opět vyzněl spíš pro hosty…

Myslím si, že tentokrát nebyl vstup do utkání až tak špatný. Určitě to nebylo 2:10, jako s Pardubicemi. Myslím si, že první poločas byl z naší strany velmi dobrý.

Ve druhé části vám Děčín přesto poodskočil…

Děčín nám utekl na rozdíl několika bodů a pak je opravdu obtížné tento stav stahovat. Určitě to nebylo o fyzické kondici, ale spíš o psychice. Podle mého názoru zápasy nezvládáme ve svých hlavách.

Doma jste prohráli podruhé po sobě, to se jen tak nevidí…

Domácí prostředí je pro nás hlavně výhodou, ale na druhou stranu je toto prostředí více svazující, protože víte, že na vlastní palubovce musíte. Navíc po porážce s Pardubicemi se důležitost utkání ještě zdvojnásobila.

V zákulisí se stále mluví o pomstě hráčů vůči vedení za to, že jste nedostali celé výplaty…

Tak to určitě není. Jde o informaci bulvárního charakteru. Když vstoupíte na hřiště, tak chcete vyhrát a nehledíte na to, zda peníze máte a kolik. Důležité je vítězství, tak to prostě je. Přestupní termíny skončily, takže hrajeme sami za sebe, a hrajeme i o čest. Je nesmysl vypustit něco, o co se již půl roku snažíte.

Přišlo mi, že výroky rozhodčích jsou brány daleko emotivněji…

To souvisí i s tím, že se nám prostě nyní nedaří a hráči se cítí být více ukřivděni. Bohužel, chyby nemůžeme hledat u rozhodčích, musíme začít sami u sebe. Když se týmu daří, tak berou hráči sporná rozhodnutí více v pohodě.