Klub založili teprve v říjnu letošního roku, ale už začínají sbírat první cenné kovy! Sportovní střelecký klub (SSK) v Bílovci už má za sebou i premiérové závody, když se někteří členové nově vzniklého klubu SSK Bílovec před nedávnem představili v Horním Benešově.

V nejmladší dětské kategorii ročníku narození 2006 a mladších vybojoval s výsledkem 288 bodů medaili stříbrného lesku Ondřej Lušňák. V kategorii ročníku narození 2004-2005 zvítězil se ziskem 346 bodů Ondřej Tenk, jenž střílí už druhým rokem a ve stejné kategorii pak skončil šestý Jindřich Josl, jenž se pyšnil rovněž výborným výsledkem 314 bodů.

V další kategorii ročníků narození 2000-2003 získal Tomáš Gilg za další cenný výsledek 311 bodů 7. příčku. Všichni bílovečtí střelci si tak vytvořili své osobní rekordy. „S umístěním jsme byli nadmíru spokojeni. Na střelnici máme zatím dětí, jako smetí a proto doufáme, že od ledna se již všichni naši mladí střelci nějakých závodů zúčastní, a že se o nás střelecký svět brzy dozví,“ uvedl za celý klub trenér Martin Tenk.