Průběh zápasu se nijak nelišil od posledních vystoupeních Trnávky. „Je to stále stejný scénář. Ve druhém poločase jsme pak ještě vedli i o tři góly. Bojovali jsme a skóre se tahalo. Po neproměněné sedmičce už se poslední dvě minuty dohrály bez gólu. Už jsme se pořádně nedostali do útoku," litoval hrající trenér Trávky Karel Hanzelka, jenž dvě minuty před koncem trefil ze sedmimetrového hodu břevno.

Domácí táhlo gólově trio Kubík, Kubis a Tomáš Heinz. „Prohráli jsme si to tím, že jsme v prvním poločase z osmi vyložených nedali ani jednu. Kdybychom dali alespoň polovinu, poločasový náskok mohl být daleko větší. Ve druhém poločase prvních deset minut jsme hráli nedisciplinovaně. Produkovali jsme ukvapenou střelbu, která byla neúspěšná. Celý zápas jsem dělali zbytečné chyby po vlastní nedisciplinovanosti. Zápas byl ale vyrovnaný od začátku až do konce. O to více nás to může mrzet. Cítili jsme šanci vyhrát, ale buďto se toho nějak psychicky lekneme nebo nevím čím to. Jako bychom měli z vítězství strach," dodal k utkání autor devíti branek Karel Hanzelka.

V dalším kole přivítá Trnávka devátou Ostravu.

MHK KARVINÁ - SOKOL TRNÁVKA 26:25 (13:15)

Trnávka: Holeček, Hejduk – Michal Veřmiřovský 3, Stanislav 5, Hladký 1, K. Hanzelka 9/1, Novák 1, Podhráský, Zahradník, V. Žižkovský 1, Hála 2, Mička 3, Doležal.