Tichou nejlépe reprezentoval junior Václav Petr, jenž ve váze do 120 kg porazil na lopatky v boji o zlato Žáka z trenčínské Dukly. V seniorské kategorii do 66 kg se představil Martin Šoukal, který nejprve odklidil z cesty domácího Nováka, ale v zápase o zlato podlehl na body vítkovickému Kopřivovi. 

Bronz dovezl žák Dan Vlček a v přípravce pak prohrál v boji o 3. místo Daniel Konvička na body s Martínkem z Krnova a Ondřej Váša skončil pátý. „S konečným součtem bodů jsem vcelku spokojen, protože družstva, jako Hellas Brno nebo oba trenčínské oddíly, skončily až za námi,“ poznamenal k 6. místu tichavský trenér Jan Zátopek.

  Zdroj: SK Tichá

Před pár dny se pak v Prostějově konal XXX. ročník Memoriálu Gustava Frinštenského. Tento turnaj pro přípravku a mladší žáky připomíná našeho nejúspěšnějšího zápasníka i vzpěrače, který v amatérské kariéře vybojoval 2000 vítězných utkání, a jako profesionál absolvoval 8000 zápasů.

Porážky byly v jeho případě zcela výjimečné. Za účasti téměř stovky mladých zápasníků ze dvanácti oddílů si tichavská trojice mladších žáků Jan Rozsíval, Jakub Konvička i Dan Vlček připsala v prvním utkání vítězství, ale v boji o zlato na své soupeře nestačili. V přípravce si pak Ondřej Váša došel pro bronz a Daniel Konvička se umístil na pátém místě.