V letošním roce jsou soutěže rozšířeny o třetí kvalifikační kolo FEI SIEC – WYS světového seriálu mládeže, jehož třetí kvalifikace bude probíhat v sobotu. Cena Stáje Mustang Lučina je současně 39.ročníkem Ceny Radegasta.

Samotná Velká cena Frenštátu stupně T** (150 cm) je i Memoriálem Zdeňka Fialky s finále pro deset nejlepších jezdců, kteří budou skákat překážky 160 cm vysoké. Do této hlavní soutěže je přihlášeno patnáct jezdců.

Kvalitní výkony slibuje startovní listina ve které je přihlášeno 150 koní z Čech, Moravy a Slovenska. Nejpočetnější ekipa je ze Stáje Mustang Lučina jejíž dva jezdci David Fialka na koni Ligoretto a Zdeněk Žíla s Pinotem Grigio budou startovat i ve Velké ceně Frenštátu..

V pátek je na programu dvoufázové skákání 115/120 cm, 125/130 cm a skok S** (130 cm). V sobotu soutěž L** (120 cm), S** a ST**(140 cm). V neděli L**, S** a Velká cena Frenštátu T** s finále.

Závody začínají v pátek od 10 hodin, v sobotu od 8 hodin, v neděli v 9 hodin a odpolední ve 13 hodin a navazovat bude hlavní soutěž VC Frenštátu. (jge)