V zápase řecko-římském juniorů a kadetů nakonec triumfovalo Polsko před Českou republikou, kterou reprezentovalo 54 zápasníků, a třetí Francií. V Ústeckém kraji nechyběli ani zástupci Estonska, Běloruska či Finska.

Tichou zastupoval ve váze do 130 kg Václav Petr, jenž nejprve ve vyrovnaném utkání s polským soupeřem prohrál na lopatky, ale Čecha Čížka poté porazil na body. Následné dvě porážky, z toho jedna s vítězným Chorvatem, přisoudila tichavskému zápasníkovi 4. pozici. Mezi kadety pak bojoval Matěj Zátopek, jenž po porážkách na body s německým i chorvatským soupeřem skončil šestadvacátý.

Další zástavku měli zápasníci z Tiché na 32. ročníku Memoriálu L. Holečka a Odehnala v zápase řecko-římském pro přípravku, mladší a starší žáky, který pořádal Sokol Moravská Ostrav II. V přípravce C bral stříbro Samuel Srněnský a Sebastián Srněnský pak získal po dvou výhrách zlato.

Jonáš Klebl nastoupil v přípravce B a po dvou nezdarech a jednom vítězství vybojoval bronzovou medaili. V přípravce A pak skončil Daniel Konvička desátý a v mladších žácích bojující Jakub Konvička si došel po dvou skalpech na nejvyšší stupínek pro zlato a Dan Vlček si odvážel stříbro. 

Ilustrační foto
Svátky v Beskydech. Na Pustevnách na návštěvníky čeká velikonoční zajíc

Mezi staršími žáky se pak představil Vít Vlček, jenž si připsal 4. příčku. V Ostravě, kde si premiérově vyzkoušel trenérskou funkci mladý tichavský zápasník Václav Petr, jenž úspěšně absolvoval kurz trenérů zápasu 3. třídy, zápasilo 133 zápasníků z 15 oddílů, mezi kterými si prvenství vybojoval Krnov. Třetí skončil Nový Jičín a až za sedmou Tichou skončily družstva Trenčína, Olomouce či Brna.

Ještě předtím se konalo mistrovství ČR v zápase řecko-římském mladších žáků a kadetů v Jihlavě, kde obsadili mladší žáci Jan Rozsíval a Jakub Konvička shodně 6. místo, a stejně dopadl i Matěj Zátopek mezi kadety.

O něco lépe se tichavským zápasníkům dařilo na mistrovství ČR v zápase ve volném stylu mladších žáků a kadetů v Kladně. Mladší žák Jan Rozsíval dlouho bojoval o jednu z medailí, ale po velkých bojích musel vzít zavděk 4. příčkou. Ondřej Váša skončil sedmý a Dan Vlček, jenž startoval na takové akci poprvé, získal bronz. Kadet Matěj Zátopek se pak umístil na 8. místě. 

Talentovaný bílovecký střelec Jindřich Josl se na mistrovství ČR blýskl osobním rekordem.
Úspěch mladého bíloveckého střelce