Na jihu Moravy se představilo celkem 245 zápasníků ze 32 oddílů. Velmi dobře si vedl tichavský mladší žák Václav Petr, který zápasil ve váze do 80 kg a vybojoval si stříbrnou medaili. „Postupně porazil Dedka z Krnova i Buriánka z Čechovic na lopatky, ale ve finálovém boji o první místo prohrál s Tothem z Olomouce," komentoval výkon svého svěřence trenér tichavských zápasníků Zdeněk Liška.

Další člen tichavského oddílu, mladší žák Lukáš Geryk zápasící ve váze do 33 kg, v boji v boji o bronzovou medaili vyhrál nad Stapajem z Vítkovic. V přípravce si domů přivezl stříbrnou medaili Robert Sobek (váha do 55 kg), a na bronzovou medaili dosáhl Matěj Zátopek (váha do 50 kg). Stanislav Bordovský se představil ve váze do 39 kg a umístil se na konečném 7. místě.

Jakub Konvička, jenž bojoval ve váze do 31 kg skončil na 12 místě. Novojičínský mladší žák Daniel Baron (váha do 40 kg) porazil Filosina z Olympu Praha, ale v boji o první místo nestačil na Daniel Michala z Jihlavy a tím si zajistil stříbrnou medaili.