Developerské společnosti HB Reavis se totiž podařilo uzavřít nové kontrakty na celkovou plochu dosahující šest tisíc metrů čtverečních. „Význam uzavřených smluv podtrhuje fakt, že se jedná o nájemce, kteří patří k nejvýznamnějším logistickým společnostem na trhu," sdělil Marcel Kasanický z developerské společnosti.

V logistickém areálu už sídlí také Celní správa. „Nejen naši nájemci tak mohou přímo v místě využít celní služby v jejich plném rozsahu, což dále posiluje význam našeho projektu, který je umístěn mezi hlavní silniční tepny," doplnil manager HB Reavis Tomáš Stařík. Současně připomněl, že v závěru loňského roku došlo k výběru dodavatele železničního napojení osobního terminálu Letiště Leoše Janáčka, což znamená kolejové napojení i pro samotné logistické centrum, které je umístěno v blízkosti traťového úseku Studénka – Příbor.

Logistické centrum v Mošnově přímo u letiště Leoše Janáčka nabízí v současné fázi logistické haly s možností přímého vstupu na letištní plochu a výbornou dostupnost na komunikace D1 a R48. V rámci dalších fázi jsou připraveny průmyslové haly s možností napojení na železniční vlečku. Díky technické připravenosti průmyslové zóny je celý projekt vhodný nejen pro logistiku a skladování, ale i pro lehkou výrobu.