Do zdejšího návštěvnického centra za rok zavítá 20 tisíc zájemců, velkou oblibu si získaly i exkurze, i proto bylo centrum začátkem letošního roku rozšířeno o první originální prodejnu.

V září pak přibyla stylová kavárna s terasou s otevírací dobou do 20 hodin, kde vám ke všem výrobkům Marlenka připraví tradičním způsobem, tedy v džezvě a horkém písku, svou originální kávu. A velkým překvapením je, že vaši objednávku přiveze až ke stolu mluvící robot.

Gevorg Avetisjan (vpravo) se synem Nshanem.
Gevorg Avetisjan, šéf Marlenky: Arménský národ má opravdu velké srdce

„Náš areál stále vylepšujeme a modernizujeme, zatímco v návštěvnickém centru máte jedinečnou možnost podívat se, jak se na unikátní výrobní lince vyrábí medové dorty, kuličky, medové rolády a další výrobky, během prohlídky je ochutnat, v našem obchodě si je zakoupíte za zvýhodněné ceny a pak můžete navštívit novou kavárnu. Centrum, obchod i kavárna mají jednotný design, budete si u nás připadat jako ve včelím úlu,“ říká majitel společnosti Gevorg Avetisjan, který v žádném případě neusíná na vavřínech, vymýšlí stále něco nového a jeho nápady pak spolupracovníci přetvářejí do novinek ve výrobě.

Snímky z návštěvy společnosti Marlenka v roce 2018:

Jsou jimi například speciální zdobené prémiové dorty rovněž dle staroarménské receptury, které vám nazdobí dle katalogu a vašich požadavků, ať již jde o dort narozeninový, svatební či dětský. Mezi novinky lze zařadit například také dort Morengo, zákusky s kávovým krémem pod názvem Napoleonka či Laurinka se pak dostanou na trh ke konci roku.

Gevorg Avetisjan je ve svých plánech neúnavný i mimo výrobní proces Marlenky. Přilehlý lesík chce proměnit v lesopark s jezírkem, dřevěnými sochami, vodopádem, naučnou stezkou nebo oborou pro zvířata.

Společnost MARLENKA international, s. r. o. založil Gevorg Avetisyan v roce 2003.
Marlence je patnáct. A miluje ji celý svět

„Už nad tím chvilku přemýšlím, vše mám rozpracováno, přál bych si, aby alespoň část byla veřejnosti zpřístupněna příští rok v létě. A tím by se naplnila vize, že u nás budou moci návštěvníci na exkurzi spatřit nejen výrobu Marlenky, koupit si naše výrobky, posedět v kavárně, ale také užít si kousek krásné přírody s celou rodinou,“ vysvětluje Gevorg Avetisjan.

POZVÁNÍ MAJITELE:

"Během prohlídky Vás seznámíme s historií a vývojem naší společnosti a ochutnáte všechny naše výrobky, včetně originální kávy MARLENKA Café. Výrobní proces je vázán aktuálním výrobním plánem a je nezávislý na prohlídce. Proto nemůžeme předem zaručit, kterou část produkce během ní uvidíte. A na závěr prohlídky si za zvýhodněnou cenu můžete medové výrobky MARLENKA® také zakoupit. Těšíme se na vaši návštěvu!"

Gevorg Avetisjan