Odpověď nabízí Spa hotel Lanterna v malebné obci Velké Karlovice v Beskydech, hodinku cesty z Ostravska.

Relaxace i romantika

Spa hotel Lanterna**** je díky poloze stranou běžného ruchu a komorní atmosféře jako stvořený pro páry vyhledávající klid a soukromí. Zde se mohou naplno věnovat jen sami sobě.Spa hotel Lanterna**** je díky poloze stranou běžného ruchu a komorní atmosféře jako stvořený pro páry vyhledávající klid a soukromí. Zde se můžete naplno věnovat jen sami sobě - nechat se hýčkat a rozmazlovat v relaxačním centru, vychutnat si speciality místní kuchyně a užít si odpočinek i zábavu v lůně přírody.

S nadsázkou se tu dá prožít celý víkend v županu. Jeho zapůjčení včetně přezůvek je v ceně. Župan si obléknete v pokoji, pak stačí tři kroky z hotelového výtahu a ocitnete se v jiném světě – v L-Spa s bazénem, whirlpoolem, saunami, párou, odpočinkovou terasou s výhledem do údolí a širokou nabídkou masáží i kosmetických procedur. Hosté mají do L-Spa neomezený vstup. Kromě toho je v ceně ubytování i snídaně, večeře a volný vstup do Wellness Horal s termálními bazény v 3,5 km vzdáleném hotelu Horal. O víkendech hotel nabízí zdarma animační programy s lekcemi cvičení.

Láska prochází žaludkem

Ideálním místem pro společné romantické posezení u dobrého jídla je hotelová zážitková restaurace Vyhlídka. Každý měsíc nabízí jiné degustační menu, samozřejmostí je i výběr kvalitních vín podávaných sommeliérem. Lanterna je vyhlášená vysokou úrovní gastronomie s důrazem na krajové speciality a suroviny. Zde si vychutnáte jídlo skutečně všemi smysly.

Kdo vyhledává aktivní zábavu ve dvou, může si jí také užít v plné míře. Okolí je protkáno pěšími i cyklistickými trasami různé náročnosti, v zimě hotel obklopují upravované běžecké stopy a sjezdovky. Lanterna je součástí Resortu Valachy, mezi jehož službami najdete i půjčovnu horských kol a segway nebo golfové hřiště. Na výlet můžete vyrazit na některou ze tří místních rozhleden nebo do blízkého Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.

Je libo snídani do postele?

Speciálně pro páry Spa hotel Lanterna připravil zvýhodněný pobyt Romantické hýčkání na 2 nebo 3 noci. Kromě volného vstupu do relaxačních center zahrnuje masáž (při pobytu na 3 noci i kosmetické ošetření), romantickou večeři v restauraci Vyhlídka a snídani do postele.

Jedinečným zážitkem jsou také balijské masáže pro páry v relaxačním centru L-Spa, nabízené pod názvem Bali romance. Můžete si je dopřát například i v rámci oblíbeného jednodenního pobytu Spa day, který je určen neubytovaným hostům a zahrnuje také tříchodový oběd.

Ze Spa hotelu Lanterna si odvezete tak příjemné zážitky, že se sem určitě budete chtít vrátit.

Více na www.lanterna.cz.