Deník.cz 11. 10. 2022 6 Češi si letos za vánoční cukroví výrazně připlatí. Kilo bude stát i tisíc korun Vánoční cukroví bylo drahé již loni, letos si však lidé znovu připlatí. Další zvýšení cen je…
Chebský deník 11. 10. 2022 6 Letos si lidé na Vánoce za cukroví výrazně připlatí, kilo bude i za tisíc korun Za vánoční cukroví letos lidé, oproti i tak drahému minulému roku, zaplatí jednou tolik. Podle…
Prostějovský deník 7. 10. 2022 Nakupoval elektro přímo do kapsy, zajedl to klobásou z regálu Událostmi nabitý týden mají za sebou strážníci Městské policie Prostějov. Nejčastěji byli voláni…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 2. 10. 2022 Oslaďte dětem ráno jablečnými vaflemi Snídaně je základ dne. Měla by být proto nejen chutná a vydatná, ale zároveň zdravá. Tyto vafle…
Pardubický deník 30. 9. 2022 Máslo lákavější než rum. Velká máslová loupež však v Pardubicích opět nevyšla Máslo je dnes vyvažováno zlatem. Potvrzením toho je, že po čtyřech měsících se v Pardubicích opět…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28. 9. 2022 Lívance od božské babičky: Vyzkoušejte fantastický recept z minulého století Recept na lívance, které máme moc rádi, pochází z kuchařského sešitu, který jsem zdědila po své…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 26. 9. 2022 Hledáte oběd, který si všichni zamilují? Vyzkoušejte butter chicken Hedvábně jemná a intenzivně vonící omáčka s marinovaným kuřecím masem. Butter Chicken je po právu…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 9. 2022 Recept na kuře na paprice: Vykouzlete jídlo, které znaly už naše prababičky Kuře na paprice patří k oblíbeným rodinným receptům. Není proto divu, že nechybí ani v jídelníčku…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 12. 9. 2022 Recept, při kterém ušetříte: Kuřecí stehna na šalotce a žampionech Na tento oběd pro více hladových krků postačí pár surovin a zhruba půl hodiny času. Postup je…
Slovácký deník 4. 9. 2022 95 Povidla (nejen) pro Slovácké slavnosti vína vařily Tetičky v Dolním Němčí Zaplněný areál Muzea Na Mlýně v Dolním Němčí se v sobotu 3. září královsky bavil při 22. ročníku…
Slovácký deník 28. 8. 2022 39 Ve skanzenu na Modré lízali lidé med a koštovali medovinu i máslo Hold medu a produktům z něj, ale také ze smetany ustloukanému máslu, které je známé už tisíce let…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24. 8. 2022 3 Těhotnej kuchař: Videonávod: Přepuštěné máslo je superpotravina „Dneska si uděláme recept na superpotravinu – přepuštěné máslo. Počkejte si, až bude máslo v akci…
Deník.cz 21. 8. 2022 Lákavá chuť i vůně. Jemný čokoládový chlebíček potěší každého Nadýchaný chlebíček je vláčný s plnou chutí čokolády, která mezi ingrediencemi samozřejmě nesmí…
Havlíčkobrodský deník 20. 8. 2022 5 1 Návod na domácí máslo: stloukat se dá i v lahvi, říká Vencovský z Lípy /NÁVOD/ Kostka másla za šedesát možná i za stovku. Hospodyňkám se ježí vlasy a myslí na svoje…
Deník.cz 14. 8. 2022 6 Švestkové knedlíky desetkrát jinak. Velkou roli hrají na Trnkobraní Období švestek trvá až do září a využití tohoto oblíbeného ovoce je víc než pestré. Ostatně…
Deník.cz 8. 8. 2022 Bublanina jako sen. Vláčnému a nadýchanému těstu dominuje ovoce Bublaniny bývají často dusivky. S tímto receptem s tajnou ingrediencí už ji ale nikdy nebudete…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 6. 8. 2022 Recept na vepřovou panenku: Vynikající volbou je s hořčičnou omáčkou Vepřová panenka je vždycky sázkou na jistotu. A je jen na vás, zda si ji dopřáváte propečenou do…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 29. 7. 2022 6 Našel pochoutku. Ze syrovinek bude guláš, dobré jsou i na másle s kmínem "Syrovinky rostou!" Raduje se Jan Cipín, který zaslal i fotky svého úlovku. "Našel jsem jich…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24. 7. 2022 Chutný a jednoduchý oběd: Čevabčici s petrželovými bramborami V Česku snad není nikdo, kdo by neznal čevabčiči. Příprava válečků z mletého masa, cibule a…
Karlovarský deník 22. 7. 2022 6 Levné máslo i tematické večeře světových kuchyní. Žaneta Salátová hýří nápady Inspirujte se recepty, jak udělat domácí máslo za čtyři minuty, nebo jak zpestřit běžné večeře…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 6. 7. 2022 Jídlo, které nasytí. Vyzkoušejte zapečené brambory s kuřecím masem a brokolicí Zapékání je jedním z nejoblíbenějších způsobů úpravy brambor. A není divu. Zapečené brambory s…
Deník.cz 4. 7. 2022 Znáte píchanou buchtu? Je dokonalá, přitom tak jednoduchá Rychlá buchta na plech, která se po upečení propíchá vařečkou a zalije sametově jemnou…
Hranický deník 27. 6. 2022 10 Uvařte si podle šéfkuchaře Tiskárna Restaurantu Jakuba Trčky Do jídla se snaží přenést svůj pozitivní přístup a chuť do práce. Pak vznikají pokrmy, které…
Zlínský deník 24. 6. 2022 10 Recepty šéfkuchaře Jakuba Trčky vám vykouzlí úsměv na tváři Do jídla se snaží přenést svůj pozitivní přístup a chuť do práce. Pak vznikají pokrmy, které…
Deník.cz 22. 6. 2022 Švestkový jahelník je zdravá dobrota. Staročeský moučník není těžký na přípravu Období švestek trvá od začátku července až do září a byl by hřích těchto sladkých a oblíbených…
Deník.cz 20. 6. 2022 Péřová buchta: Sázka na jistotu, která potěší rodinu i návštěvu Jednoduchá buchta na plech s pudinkem a smetanou je ten typ dezertu, který chutná snad úplně všem…
Deník.cz 19. 6. 2022 13 Jahodové šílenství. Oblíbené ovoce chutná v panna cottě i v knedlících Léto s sebou přináší příjemných věcí - a dozrálé ovoce je jednou z nich. Snad nic nechutná…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 18. 6. 2022 Recept na rychlý oběd: Smetanové karbanátky s bramborovou kaší Chutné, levné, snadné na přípravu. Karbanátky s bramborovou kaší potěší i náročnější strávníky,…
Deník.cz 16. 6. 2022 12 Rekordní inflace v ČR: Raketově zdražily mouka, máslo, uhlí i další položky Mouka, máslo, olej, ale i pohonné hmoty, plyn či uhlí. Problematická na současné inflaci není jen…
Deník.cz 14. 6. 2022 Recept na trhací chlebíček. Skvělý je třeba s medvědím česnekem Trhací chlebíček není obyčejnou přílohou. Ať ho potřete a posypete čímkoliv, vždy bude chutnat…
Deník.cz 10. 6. 2022 5 Jedinečné recepty na jahodové knedlíky: těsto lze udělat z jogurtu i tvarohu Ovocné knedlíky. Známe je ve spoustě variací. Sezonní ovoce v jemném těstě miluje snad každý.…
Chrudimský deník 4. 6. 2022 7 Hrubá krupice je neprávem opomíjená a někde i zapomenutá /ROMČINA ÚSPORNÁ KUCHAŘKA/ Tak si říkám, že krupice, ta hrubá, nikoliv dětská krupička, je v…
Deník.cz 31. 5. 2022 Když krást máslo, tak aspoň osm kilo, řekl si zloděj. Při útěku ho zahodil Když krást, tak ve velkém. Neuvěřitelné rozuzlení má velká máslová loupež v jednom obchoďáku v…
Orlický deník 31. 5. 2022 Když krást máslo, tak aspoň osm kilo, řekl si zloděj. Při útěku ho zahodil Když krást, tak ve velkém. Neuvěřitelné rozuzlení má velká máslová loupež v jednom obchoďáku v…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 31. 5. 2022 Kuřecí prso jinak? Netradiční chuť dodá receptu medovo-citronová omáčka Dochází Vám inspirace, co vařit? Tento recept si zamilujete - je snadný, rychlý a skvělý. Pokud…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 17. 5. 2022 4 Japonské miso dokáže v kuchyni opravdové divy. Vyzkoušejte osvědčené recepty Pokud vás někdy při vaření pronásleduje pocit, že jídlu „něco“ chybí, vsaďte vařečku na to, že je…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 10. 5. 2022 Recept na rychlý oběd: Ragú se žampiony a kuřecím masem Hledáte recept, který je jednoduchý, rychlý a chuťově vynikající? Tak rozhodně vyzkoušejte…
Deník.cz 9. 5. 2022 Láska na první pohled? Tajemná mučenka s jizvami Krista Nejlepší marakuju v životě mi nabídli přátelé, u kterých jsem pobývala na Seychelách. Tyhle…
Deník.cz 7. 5. 2022 4 Obtěžují vás kopřivy? Využijte je v kuchyni Je chutná, zdravá a raší na jaře jako jedna z prvních divokých bylin. Velkou pochvalu jí vysekla…
Deník.cz 29. 4. 2022 Osm skvělých rad, jak nechat změknout máslo Někdy se rozhodneme péct na poslední chvíli, jindy zkrátka zapomeneme a máslo odpočívá v lednici.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 29. 4. 2022 Mazancové věnečky. Recept není žádná věda, výsledek pak ohromí I takhle můžou vypadat dvoubarevné minimazance. A nebojte se, je to zase úplně jednoduché.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27. 4. 2022 Máslové palačinky, kterým neodoláte. Recept je snadný a výsledek úchvatný Snadným receptem zaženete chuť na něco sladkého i potěšíte nečekanou návštěvu. Finanální zdobení…
Deník.cz 24. 4. 2022 21 Kuře není žádná nuda. Nové rady promění jídlo za 100 korun v delikatesu Přestože do gastronomického byznysu vstoupil Vojtěch Václavík v náročné době, jeho podniky dnes…
Deník.cz 23. 4. 2022 Drahota v kuchyni? Na nás si nepřijde. Vepřové nožky z úsporné kuchařky překvapí /ROMČINA ÚSPORNÁ KUCHAŘKA/ Při pohledu na některé kulinářské televizní programy se mnohým ženám v…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 4. 2022 Okuste nové obzory: Z kešu se dají připravit dezerty, máslo i sýr Kešu patří k nejoblíbenějším druhům ořechů, možná proto, že jsou z nich nejměkčí. Nadchnou vás…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 19. 4. 2022 6 Cukrářská výzva: Tartaletky, které obdivují i v televizi „Tartaletka, nebo košíček? Jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? Někdo rozlišuje podle velikosti,…
Ústecký deník 18. 4. 2022 Vyuď ho, utop ho, rozsekej ho. Velikonoční vejce v receptech i podle Rettigové Malí koledníci mají radost, maminka v kuchyni lomí rukama. Jak zpracovat plný koš vajíček…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 18. 4. 2022 Tvarožník s borůvkami: snadný recept, který nadchne celou rodinu Snadný a lahodný zákusek potěší nejen po jídle. Jakmile ochutnáte, ujídat budete celý den. Tak…
Chrudimský deník 18. 4. 2022 Vyuď ho, utop ho, rozsekej ho. Velikonoční vejce v receptech /VELIKONOČNÍ RECEPTY/ Malí koledníci mají radost, maminka v kuchyni lomí rukama. Jak zpracovat…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 16. 4. 2022 Tip na Velikonoce: Potěšte koledníky sušenkami ve tvaru ovečky Velikonoce už pomalu klepou na dveře, těmito ovečkovými sušenkami tedy můžete klidně začít.