Ti společně s ostatními extraligovými kapitány zahájili vaření nefiltrovaného piva. To si budou moci vychutnat za více než měsíc všichni účastníci Radegast dne, na který loni do Nošovic dorazilo přes 30 tisíc lidí. Kapitán HC Oceláři Třinec Radek Bonk si během návštěvy nošovického pivovaru popovídal s Deníkem.

„Pivo si občas dám. V těchto horkých dnech je na osvěžení asi to nejlepší. Já sice bydlím kousek od pivovaru Radegast, ale uvnitř jsem prvně. Jsem překvapen, jak je to tady veliké, ale je to zajímavé. Zaujalo mě, jak je výroba piva komplikovaná. V pivovaru jsem ještě nebyl," svěřil se Radek Bonk, který bere podobné akce jako potřebné.

Více se dočtete ve čtvrtečním vydání Frýdecko-místeckého a třineckého deníku

#flash|https://g.denik.cz/72/f9/denik-tisk.swf|500|115|denik_tisk#

Více o tématu se dočtete v tištěné verzi Deníku nebo jeho elektronické podobě epaper, kterou si lze koupit za jednorázovou platbu přes sms nebo za výhodných podmínek předplatit.