Festival se uskuteční ve dnech 4. a 5. srpna v areálu tamní základní školy a přinese řadu novinek. Tou největší je vznik druhé scény, na níž se budou střídat divadelní představení s koncerty.

DVĚ PROGRAMOVÉ SCÉNY

„Vznikem druhé scény reagujeme na hluchá místa, která v předchozích ročnících nastávala v době, kdy se na hlavní scéně připravoval koncert další kapely. Program na této malé scéně se bude proměňovat podle denní doby. Odpoledne se zde odehrají divadelní představení pro děti, poté bude následovat koncert a na závěr vystoupí dýdžej,“ uvedl Jiří Moravčík, člen dramaturgického týmu festivalu. „Naším cílem je každý rok představit návštěvníkům zajímavou zahraniční kapelu, kterou sice v rádiu neuslyšíme, ale rozhodně stojí za to si ji poslechnout. Letos volba padla na britské Skinny Lister, hrající směsici folku, rocku a punku,“ dodal Jiří Moravčík.

Kromě hudebního programu organizátoři již tradičně připravují plnohodnotnou dětskou scénu tak, aby na festival mohli dorazit rodiče s dětmi a měli jistotu, že se jejich ratolesti zabaví. Na Ladné Čeladné tak nebudou chybět divadelní představení pro děti, čtení pohádek v podání hudebníků a divadelníků, workshopy nebo dětská zóna s trampolínou, stolními hrami či malováním na obličej.

Stavební dělníci při teplotách nad třicet stupňů Celsia vypijí až třikrát více tekutin.
Hicy pohledem stavebního dělníka a „trolejbusáka“