"Bude to neopakovatelná událost po dlouhých měsících nuceného kulturního i společenského půstu a Vy můžete být u toho! Pořadatelé Hradeckého slunovratu do poslední chvíle věřili, že festival proběhne, a nevzdali to. A povedlo se! Areál dvou krásných zámků v Hradci nad Moravicí se opět stane kulturní křižovatkou a místem krásných setkání," těší se už dnes pořadatelé akce. 

Podívejte se na klip Prago Union, jedné z hvězd letošního ročníku

Zdroj: Youtube

Návštěvníci se mají na co těšit! Krom již uvedených jmen nabídne program i další, představí se Karin Lednická, Václav Marhoul, Jakub Szántó, Jiří Peňás, Pastoral Brothers a další hosté Salonu Mechtilde.

Návštěvníci akce se mohou těšit i na exkluzivní promítání filmů ve spolupráci s Letní filmovou školou Uherské Hradiště, hudební scénu vydavatelství Indies Scope či knižní zónu s autogramiádami známých autorů. "A samozřejmě bude opět vlastní víno a skvělé gastro. Za vše uveďme třeba kuchařské workshopy s kapitánem českého národního týmu kuchařů a cukrářů Janem Horkým," zvou dále pořadatelé s tím, že celý festival začne zajímavou diskuzí vedenou Erikem Taberym za účasti hvězd Dejvického divadla.

VSTUPENKY 

Neváhejte, vstupenky jsou sice stále k dispozici, ale jejich počet je omezen. Zakoupíte je v pevných předprodejích, nebo elektronicky na goout.cz. 

Hradecký slunovrat 2021, 24.–26. 6. 2021

Zámek Hradec nad Moravicí (a další místa), VÍCE INFORMACÍ: www.hradeckyslunovrat.cz