Na obrazovkách počítačů, notebooků i mobilů se pouze pro „uzavřenou skupinku“ objevuje Karolína alias Ginger a cvičení vede. 

Ilustrační foto.
VIDEO: Opilí Poláci se brodili přes řeku do Česka. Chtěli další alkohol

„A dneska jedeme intervalový trénink s pomocí vlastní váhy!“ oznamuje třicetiletá ostravská lektorka působící v Motýlku. Sleduje ji do desítky kurzistek.

„Všechny měly nakoupené permanentky, ale kvůli koronaviru je v našem studiu v centru Ostravy zavřeno, ony musí zůstávat doma. Takže jsem pro ně vymyslela tuto formu pohybu,“ vysvětluje s tím, že v zásadě ani nevadí, pokud klientky nemají doma to hlavní pro pole dance. Totiž, tu tyč. 

Ilustrační foto
Jazyková škola TOPLINGVA bude vyučovat angličtinu přes Skype

MOTÝLEK pořádá domácí online cvičení.Zdroj: Deník / Radek Luksza „Vybírám taková cvičení, které mohou provádět v pohodě bez ní z obýváku, a která jejich těla podpoří, až se na tyčku zase vrátí,“ líčí Ginger. Její „nouzové“ lekce jsou půlhodinové a svolává je pomocí facebookové skupiny studia Motýlek.

Podobně to prý teď dělá řada cvičitelů nebo trenérů.

„Udělaly jsme i workshop na stojky. Holky ode mne dostaly domácí úkol. Musí se je naučit a poslat mi videa se svými stojkami, které si pak vyhodnotíme a probereme,“ uvádí lektorka.

Ta se kromě tance u tyče věnuje i závěsné akrobacii na kruhu (aerial hoop) a vyhrává v ní také na soutěžích. 

Policisté se v těchto dnech zaměřují nejen na kontroly místních podniků a provozovven.
Policisté kontrolovali ostravské podniky. Dodržují koronavirové zákazy všichni?
Neznámý autor v Kozmicích (u Hlučína) rozvěšel po vesnici texty které mají lidem připomenou ať nosí roušky.
PODÍVEJTE SE: Jsme furt "kraj razovity", takto si tu propagujeme roušky