Od 1. srpna je obnovena železniční doprava mezi Cieszynem a Českým Těšínem, a to linkou S7 (Frýdek-Místek – Český Těšín – Cieszyn). Ve vlacích bude možné cestovat podle Tarifu integrovaného dopravního systému Moravskoslezského kraje ODIS (Tarif ODIS) nebo Tarifu Českých drah.

Vítězný návrh s budoucí možnou podobou Hlavní třídy v Českém Těšíně.
Hlavní třída v Českém Těšíně se promění a zklidní, podívejte se

„K používání Tarifu ODIS je zapotřebí čipová karta ODISka. Železniční stanice Cieszyn je zařazena do tarifní zóny 45, která zahrnuje i Český Těšín, Ropici a Chotěbuz. Na ODISku je možné koupit také jednotlivou jízdenku do nebo z Cieszyna stejně jako do/z kterékoliv jiné železniční stanice nebo zastávky v rámci ODIS, a to v osobních pokladnách nebo u průvodčího ve vlaku. Platí tu také síťovka,“ řekl náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje pro dopravu Radek Podstawka.

U průvodčího ve vlaku nebo v osobních pokladnách železničních stanic v Česku lze zakoupit také jízdenky z/do Cieszyna v Tarifu Českých drah. Hotově v korunách nebo platební kartou, a to do celé sítě Českých drah podle vnitrostátního ceníku. Jízdní řád linky naleznete zde.