Tak to dnes krátce před 14. hodinou vypadalo v prostorách zmíněného centra. Hlavním lákadlem byly oslavy 60 let ikonické panenky Barbie.Program byl zahájen v jedenáct hodin a připravené atrakce si brzy našly své návštěvníky.

Do Ostravy za Barbie dorazila i rodina Píšalových z Petřvaldu. Šestiletá Amálie sice tvrdila, že si s panenkou moc nehraje, ale její maminka Alena přiznala, že Barbie byla a občas ještě pořád zůstává oblíbenou hračkou malé slečny.

Aplikace MojeDPO má spoustu funkcí. Ke stažení je od pátku.
Multifunkční aplikace: ostravský dopravní podnik přichází s další revolucí!

„Sama si pamatuju na období, když mi mohlo být asi deset let a dostala jsem svou první pravou Barbie od Mattela (světoznámý výrobce zmíněné panenky). Vybavuji si, že jsem tenkrát byla moc šťastná a splnil se mi velký sen,“ zavzpomínala Alena Píšalová s tím, že dnešní cesta do Nové Karoliny byla motivována především právě bohatým programem oslav narozenin Barbie.

Oslava 60 let Barbie, obchodní centrum Nová Karolina, 9. března 2019 v Ostravě.Zdroj: Deník / Lukáš Ston

Oslava 60 let Barbie, obchodní centrum Nová Karolina, 9. března.2019 v Ostravě.Zdroj: Deník / Lukáš Ston

Zábavný program byl připraven například na Barbie stage, kde se tančilo i zpívalo o ceny. Ve 14 hodin pak vystoupil speciální host, kterým byla dívčí kapela Lollipopz.

U sedmi stanovišť Barbie akademie se pak mohly děti dovědět o tom, jak se Barbie v různých obdobích oblékala či v jakých povoláních našla panenka uplatnění.

Frontu si dívenky byly ochotny vystát u kola štěstí. Odměnou jim bylo vypůjčení kostýmku, který si mohly po vytočení na sebe obléci a nechat se v něm i vyfotit.

Oslava 60 let Barbie, obchodní centrum Nová Karolina, 9. března.2019 v Ostravě.Zdroj: Deník / Lukáš StonOslava 60 let Barbie, obchodní centrum Nová Karolina, 9. března 2019 v Ostravě.Zdroj: Deník / Lukáš Ston

Barbie Beauty Studio nabízelo dětským návštěvnicím úpravu účesu kadeřnicemi, líčení i manikúru. První tisícovka příchozích, která dorazila na oslavu Barbie v růžovém oblečení, pak zdarma získala originální tašku z limitované edice BARBIE60. Po taškách se ale rychle „zaprášilo“. Malých „slečen“ v růžovém totiž přišlo opravdu hodně.

Vůbec největší akce oslav narozenin Barbie v ČR se koná celý víkend, tedy i zítra (v neděli 10. března) v obchodním a zábavním centru Forum Nová Karolina v Ostravě. Samotné centrum se po oba dny zahalilo do růžové − právě tato barva je pro Barbie charakteristická. Vstupné je zdarma. Další informace na www.forumnovakarolina.cz a facebookových stránkách centra. Od pondělí 11. března až do konce měsíce budou oslavy pokračovat.

Vizualizace opraveného DK Poklad s parkovacími stáními za oběmi křídly objektu.
Budoucnost parkování u Pokladu: napůl pod úrovní terénu a za oběma křídly
Pavel Maslák se oženil. S přítelkyní Nellou čekají miminko.
Z „Másla“ už je ženáč. Vzal si přítelkyni Nellu