„Tato retro party je programem koncipována téměř stejně jako klasické Oldies Party. V první řadě si ti, kdo ji budou sledovat, budou moci zatančit,“ říká Jana Hollá, vedoucí skupiny Externo.

Prozradila, že příprava na stream, který bude dostupný na kanále YouTube, probíhala déle než měsíc. V průběhu večera se kromě zaměstnanců KaSS Střelnice, které je spolu s taneční skupinou Externo organizátorem akce, objeví sedm členů TS Externo. Někteří však nejenom v roli tanečníků.

Šeděnkovi se do toho pořádně obuli.
PODÍVEJTE SE: První domácí ples v Ostravě. Takhle se tančilo v sobotu z obýváků

S nápadem na pořádání Oldies Party v minulosti přišla zakladatelka TS Externo Magdaléna Fedorowiczová, pod jejíž taktovkou se uskutečnilo všech 15 uskutečněných Oldies Party. Na některé dorazilo až 360 lidí ve věku cca 17-50 let, často totiž na Oldies chodily pravidelně i celé rodiny.

Taneční skupina Externo bude hvězdou sobotní on-line Oldies party z gauče.Taneční skupina Externo bude hvězdou sobotní on-line Oldies party z gauče.Zdroj: KaSS Střelnice

„Dle mého názoru jsou Oldies Party velmi oblíbené a navštěvované nejenom pro svou originalitu, ale také pro netypickou možnost setkání přátel, rodin a známých, pro bohatý program i různorodé zaměření jednotlivých ročníků,“ říká Jana Hollá.

Sobotní on-line Oldies party z gauče se může od 19 hodin zúčastnit každý, kdo se chce v sobotu večer dobře bavit. Odkaz na sledování online je ZDE

Snímky účastníků Maškarního plesu. Poslala Petra Hudečková.
V Ostravě se během lockdownu opět plesalo. Zabodoval vysavačový fakír

Organizátoři vyhlásili také soutěž O nejlepší kostým a nejlépe hodnocené kostýmy mohou získat hodnotné ceny. Jako jsou výrobky či poukazy, kterými k akci přispěli sponzoři akce - Pizzerie Maestro, Café & Bistro Red Tomato, San Pietro, Zlatnictví P.M. a Bylinky od Jezinky.

Šanci zviditelnit se nabízí také Deník. Pošlete-li nám fotku z vaší sobotní domácí oldies party, rádi ji otiskneme na webu Deníku.