Patnáctiletá Orlovačka Eliška Rusková svým zpěvem okouzlila celé Česko. A výsledkem je parádní druhé místo v televizní pěvecké talentové soutěži, která už roky patří k nejsledovanějším v zemi. Pro mladou zpěvačku by to měl být další krok v již poměrně rozjeté kariéře.

Eliška Rusková a její píseň Lásko má, já stůňu ve finále Superstar 2018

Zdroj: Youtube

„Každému, kdo se chce zpěvu věnovat na plno, taková soutěž neskutečně pomůže. Určitě nejen v tom, že si mě všimlo mnohem více lidí a vědí o mě,“ říká mladinká zpěvačka.

„Nejraději mám pop-rock, v tom bych ráda pokračovala, měla i své vlastní písničky a dále pracovala na kariéře,“ prozrazuje pak další plány při rozhovorech s novináři, když ve čtvrtek spolu s rodiči navštívila orlovskou radnici.

Nejprve všichni poseděli se starostou Tomášem Kučou a po přátelském „pokecu“ vyrazili zasadit symbolickou lípu k 795 letům od první písemné zmínky o Orlové v Aleji přátelství.

„Z úspěchu Elišky mám obrovskou radost a myslím si, že stejně to vnímá celé město. Je to talent, který vzešel tady od nás,“ podotkl pak orlovský starosta, který připomněl i její dřívější vystoupení například na Dnech města a jiných příležitostech.

„Vždycky jsme ji rádi zvali, její hlas je zkrátka výborný,“ dodal Tomáš Kuča.

Eliška Rusková na kastingu

Zdroj: Youtube

Patnáctiletá žákyně orlovské ZŠ Školní pak dodala, že účast v soutěži ji pomohla i rychleji dospět.

„Už nejsem ta, co se jen drží maminky za ručičku, tam se člověk naučil, že spousty věcí si musí vyřešit a zařídit i sám,“ zamyslela se dále Eliška Rusková.

Talentované slečně z Orlové, která má ráda Evu Farnou, Bena Cristovaa, nebo třeba zahraniční zpěvačku Pink, ale po velkém úspěchu rozhodně zůstala i jedna velmi příjemná vlastnost, skromnost.

„To druhé místo jsem nečekala, myslím si, že tam byly i lepší zpěvačky a je to pro mě také velké překvapení a jsem z něj hodně šťastná,“ dodává na konci rozhovoru.

První zájemci o lístky na koncert Jarka Nohavici u porubského
Jarek Nohavica v letňáku Amfi: Vyprodáno do půldruhé hodiny!
Jaromír Nohavica.
Jaromír Nohavica slaví 65 let. Podívejte se, co mu přejí kamarádi