Věznice bude letos stát na prostranství mezi restauracemi PHM a Nelli Na Nábřeží. Dvojice vězňů budou v širokém okolí plnit fyzicky náročné úkoly

„Tato netradiční adrenalinová zábava nenásilně propojuje drsný sport s bojem proti závislostem, které lidi spoutávají. Soutěž spočívá ve spolupráci dvojic, spoutaných na rukou policejními pouty. Dvojice jsou se zavázanýma očima vyvezeny mimo město a musí se vrátit zpět na start. Na několikakilometrové trase je však čeká řada drsných nástrah a úkolů. Trasa je na přání soutěžících každý rok delší a také úkoly, prověřující jejich zdatnost i intelekt, jsou stále náročnější,“ uvádí za pořádající Viking Agency Jan Bartusek.

Adrenalinová soutěž Útěk v řetězech.
Spoutané dvojice si vyzkoušely adrenalinový útěk z vězení

Kdo se nebojí náročného běhu a drsných disciplín, má nyní příležitost přihlásit se do netradičního souboje dvojic Útěk v řetězech na stránkách soutěže www.utekvretezech.com.

Letošní ročník soutěže je v pořadí už devátý. Součástí vězeňského desetiboje bude hudební festival Wayfarer fest, kde se představí nejlepší skupiny z regionu po boku finalistů posledních ročníků hudební soutěže Líheň. Vstup je zdarma.

Návštěvníky akce čeká bohatý program. Připravena bude prezentace vojenské techniky, ukázky práce městské police nebo, netradiční disciplíny pro děti i dospělé s atraktivními odměnami.

Zdroj: Youtube