Policejní mluvčí René Černohorský upřesnil, že k této zvlášť závažné trestné činnosti došlo v dopoledních hodinách 8. dubna za objektem Obchodního centra na ulici Přemyslovců v Novém Jičíně.

Štramberská Trúba.
Nádvoří Trúby jsou zavřená, začaly opravy

„Pár minut po jedenácté hodině dopolední zde sedmadvacetiletý muž z Přerovska popíjel s dalším mu blíže neznámým mužem alkoholické nápoje. Po chvíli jej tato osoba bezdůvodně fyzicky napadla několika údery pěstí do obličeje a kopy do těla,“ přiblížil situaci policejní mluvčí.

Útočník vzápětí utekl, napadený muž po chvíli zjistil, že mu odcizil jeho batoh, ve kterém měl mobilní telefon, tablet a oblečení, vše v hodnotě přes jeden tisíc korun. „Napadený muž utrpěl bolestivé zranění s nutností lékařského vyšetření, ošetření a hospitalizace na traumatologickém oddělení nemocnice v Novém Jičíně,“ doplnil René Černohorský.

Radnice. Ilustrační foto.
Obecní úřad v Mořkově se otevírá veřejnosti naplno

Intenzivním prošetřováním a prověřováním se novojičínským policistům a kriminalistům podařilo zjistit, že pachatelem loupeže byl třicetiletý muž z Nového Jičína, který se ke svému činu plně doznal. Policisté případ nadále vyšetřují.

Ovce s rouškami - symboly letošních Velikonoc.
K vidění byla symbolika svátků i současných časů