Boeing-777 s 231 cestujícími a 10 členy posádky směřoval do havajského Honolulu. Po startu z mezinárodního letiště z Denveru pilot oznámil, že se vrací zpět, v tom okamžiku byla slyšet velká exploze, řekl agentuře AP jeden z cestujících.

Trosky nákladního letounu McDonnell Douglas DC-9, které 1. února 1991 tragicky havarovalo na mezinárodním letišti v Clevelandu při pokusu vzlétnout. Nehodu způsobila námraza na křídlech
Námraza na křídlech je obávaný zabiják. Před 30 lety ukázala, co dovede za peklo

"Letadlo se začalo třást a ztráceli jsme výšku," popsal David Delucia. Řekl také, že si s manželkou dali do kapsy peněženku s doklady, aby v případě pádu mohli být identifikováni.

Zdroj: Youtube

Na sociálních sítích se objevilo i video, které natočil jeden z cestujících a na němž je vidět hořící motor letadla. Americký Federální úřad pro letectví (FAA) posléze oznámil, že let číslo 328 měl poruchu na pravém motoru.

Severokorejský prezident Kim Čong-un s manželkou Ri Sol-ču
Manželka Kim Čong-una se po roce ukázala na veřejnosti. Vzbudila pozdvižení

Policie čtvrti Broomfield, která je předměstím Denveru, zveřejnila na twitteru fotografie domu, před nímž je obrovský kus zřejmě části motoru letadla. Přidala k tomu upozornění, aby se lidé nalezených částí letadla nedotýkali a nehýbali s nimi, aby nemařili vyšetřování.