/FOTOGALERIE/ Guláše různých chutí a vůní provoněly v sobotu 25. července autokemp ve Frenštátě pod Radhoštěm. Konala se tam totiž tradiční a oblíbená soutěž o nejlepší kotlíkový guláš. A že bylo z čeho vybírat, soutěžící uvařili guláš jelení, dančí, hovězí, vepřový, ale také třebá hlívový. Nechybělo ani další občerstvení a hudební doprovod.
Guláše různých chutí a vůní provoněly v sobotu 25. července autokemp ve Frenštátě pod Radhoštěm. Konala se tam totiž tradiční a oblíbená soutěž o nejlepší kotlíkový guláš.
|
Foto: DENÍK / Simona Mikšová
V posledních letech soutěž doprovází také tropické počasí a nejinak tomu bylo i letos. Kuchaři se tak při vaření docela zapotili.
"Zaujal mě guláš z hlívy," prozradila jedna z návštěvnic, paní Lenka. To pan Petr z Frenštátu si zase počkal na jelení guláš mistra kuchaře, Karla Drápala. "Těšil jsem se na něj celou dobu, takže mi ani nevadilo hodinové stání ve frontě, než se gulášek uvařil. A stálo to za to," uvedl.